AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Broasca - legenda si simbol Feng Shui

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint cu model broasca testoasa poarta persoanele vesele si cu stapanire de sine in actiune.

Bijuteriile broasca reprezinta simbol de protectie si prosperitate. Purtam bijuterii cu broasca testoasa ca simbol al stabilitatii si longevitatii.

Broasca testoasa este considerata de catre cercetatori, cel mai bun simbol al longevitatii pe care-l poti avea in propria casa.

Testoasa este singura creatura celesta care exista in realitate si este usor de gasit. De asemenea broscuta testoasa reprezinta un simbol al protectiei, al ajutorului, al carierei si prosperitatii si a norocului in practica Feng Shui.

O pereche de cercei din argint cu model broscute testoase iti aduc calm si liniste sufleteasca. Fara graba poti rezolva multe situatii importante.

bijuterii broasca

Cercei broasca testoasa din argint cu sidef multicolor

Uneori, mai multe broaste testoase de mici dimensiuni sunt pozitionate sub forma unui cerc, de preferinta pe o masa rotunda. In acest caz, acestea simbolizeaza perpetuarea sau continuitatea. Testoasa este si unul dintre cei patru gardieni ceresti (alaturi de Dragon, Tigru si Phoenix), semnificand dealurile protectoare dinspre Nord sau protectia din spatele casei. A fost purtatoarea patratului magic Lo Shu cu numere de la 1 la 9, care se spune ca a atras atentia lui Fu Hsi. Acesta a fost primul imparat legendar al Chinei caruia ii este atribuita “Cartea Schimbarilor” , care este baza tuturor teoriilor Feng Shui. O legenda veche spune ca imparatul chinez Yu Huang inota in raul Galben, descoperind la un moment dat o testoasa care avea un model special pe spate si atunci a inteles ca este "Testoasa Divina". O alta versiune a legendei spune ca raul Galben a provocat inundatii iar cei afectati au facut sacrificii pentru a calma furia raului. De fiecare data cand un sacrificiu era facut, o broasca testoasa iesea si mergea pe malul raului in jurul sacrificiului, dar raul nu se retragea. Imparatul Fu Xi a observat modelul ciudat de pe spatele broastei testoase dandu-si seama ca este un model format din trei coloane si trei randuri cu puncte in centrul patratelor. Suma numerelor punctelor pe fiecare rand era 15. Imparatul a realizat ca este numarul de ofrande ce trebuie adus raului pentru a se potoli si a se retrage in matca.


Cercei broasca testoasa din argint cu piatra albastra

Bijuteriile in forma de broscuta testoasa vor avea mare atractie atat la copii cat si la doamne, tocmai de aceea este indicat pentru tinutele casual de vara, la iesirile lejere in parc cu familia.

bijuterii broasca testoasa

Cercei broscuta testoasa din argint cu cristale 11-1-i37785B

O bijuterie din argint frumoasa cu model broscuta testoasa iti va elimina anxietatea si iti va induce starea de liniste pentru a te ajuta sa iti mobilizezi fortele ca sa realizezi lucruri importante si sa duci pana la capat proiecte interesante incepute cu entusiasm.

Bijuteriile cu testoase sunt bijuterii din argint usoare si comode fiind un cadou dragut si apreciat de orice domnisoara si de ce nu si de catre doamne. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre bijuteriile in forma de broscuta, te invitam sa accesezi silverzone.ro si vei descoperi mai multe tipuri de bijuterii cu aceasta forma din argint cu pietre pretioase, semipretioase, scoica, perla, turcoaz. Vezi aici mai multe bijuterii in forma de broasca testoasa >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord