AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Brosa din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Brosa din argint, nu trebuie sa lipseasca din cutia ta de bijuterii. Bijuteriile din argint te infasoara intr-un val de seductie si iti dau o senzatie incredibila de senzualitate.

Cand purtam o brosa din argint?

Brosele din argint pot fi purtate aproape la toate ocaziile si tinutele. Mai mult ca sigur, fiecare dintre voi ati avut senzatia la un moment dat, ca outfitul va este banal si e lipsit de acea sclipire care va face sa va simtiti admirate. SilverZone.ro vine cu solutia salvatoare: brosa - accesoriul potrivit al timpurilor noastre. Poarta o brosa din argint cu perla de cultura la ocazii deosebite.

bijuterii argint

Brosa cu perla alba de cultura model fundita din argint

Brosa din argint redefineste tinuta in cateva secunde, fiind un accesoriu pretios pur feminin care poate fi asortat la o camasa, la sacou, palarie sau chiar esarfa, si poate fi asortata la orice piesa vestimentara, pentru a te scoate din anonimat. O bijuterie care emana, feminitate, rafinament si eleganta este o brosa din argint cu pietre frumos montate de un bijutier iscusit.

bijuterii argint

Brosa din argint cu aspect de aur alb cu pietre incolore

Cu putina imaginatie, o brosa din argint te poate scoate din tipare: prinde-ti brosa in dreptul taliei pentru a o evidentia, atrage atentia asupra picioarelor purtand brosa in partea de jos a rochiei sau chiar in par pentru a da un plus de stralucire coafurii. O brosa din argint in forma de floare, este bijuteria perfecta pentru o aparitie mereu spciala si inedita.

bijuterii argint

Brosa floare din argint cu marcasite 

Daca ai senzatia ca tinuta ta este fada, fara niciun accesoriu extravagant, poti alege cu incredere brosa cu marcasite, drept accesoriu principal. Fiind un accesoriu nemuritor, poti oferi brosa drept cadou oricarei femei care pune pret pe feminitate. Fie ca e vorba de cadou pentru mama, cadou pentru soacra sau pentru sotie, brosa din argint, nu se devalorizeaza nicicand in ochii unei femei care pune pret pe eleganta, clasa si stil. Daca persoanei care urmeaza sa ii oferi o bijuterie ii place muzica, alege sa ii oferi cadou o brosa din argint cu note muzicale.

bijuterii argint

Brosa cheia sol, note muzicale din argint

Bijuteriile cu pisica, sunt si ele preferate de doamne su domnisoare. Daca prietena ta cea mai buna este iubitoare de pisici, alege sa ii oferi o brosa cu pisicute din argint. Despre pisica se spune ca este un simbol al linistii si al protectiei.

bijuterii argint

Brosa pisicute din argint cu marcasite

Brosa, este accesoriul ce nu se va demoda niciodata si ofera oricarei tinute un aer de distinctie. Ofera cadou, o brosa cu piatra semipretioasa de agat verde, ca semn de dragoste si devotament fata de persoana iubita. Va fi extrem de fericita sa primeasaca asa un cadou. Daca va purta aceasta bijuterie din argint, la o cina romantica in oras va iesi in evidenta si se va mentine in centrul atentiei.  

bijuterii din argint

Brosa fundita din argint cu marcasite


Brosa din argint este o conceptie moderna a luxului si a rafinamentului in arta bijuteriilor. Confera-ti o aura eleganta si pretioasa alegand brosele din argint din colectia de bijuterii SilverZone.ro. Bijuteriile din argint, sunt perfecte pentru a reinventa fiecare tinuta. Purtandu-le vei avea mereu o aparitie speciala si inedita. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord