AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Brose din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiIata ca primavara s-a instalat incet, incet, si ne-a facut sa scoatem din dulapuri, hainele subtiri, mult dorite si asteptate! Fiecare zi pare alta, si in general, primavara este anotimpul, schimbarilor, in care suntem surprinse la fiecare pas, este ocazia perfecta pentru a incerca diverse combinatii vestimentare intre hainele subtiri, usoare, si cateva piese mai calduroase. Mici, cochete si extrem de versatile, brosele au fost mereu un accesoriu foarte apreciat de catre femei, iar in zilele noastre, par sa isi gaseasca locul in cat mai multe creatii vestimentare. Intotdeauna chic si stilate, brosele pot inveseli o tinuta, sau ii pot oferi un aer de distinctie si eleganta, pe care nici un alt accesoriu nu poate sa o faca. Ele pot oferi unei haine vechi, de care cu siguranta te-ai plictisit, o nota de prospetime, pot transforma orice camasa intr-o adevarata piesa de rezistenta, pot oferi unei rochii stralucire si mult farmec, sau iti pot arata un alt mod cat mai interesant si inedit de prindere a unei simple esarfe. Ti-am pregatit primavara aceasta, o colectie de brose, ce te vor impresiona si te vor cuceri cu siguranta, datorita designu-lui foarte interesant si atent lucrat. Iesi in evidenta prin rafinament si eleganta si poarta brosa care se potriveste cel mai bine stilului tau. Foarte interesante, si extrem de feminine sunt brosele model fluture. Nu doar ca se potrivesc cu perioada in care ne aflam acum, aceste brose se potrivesc cu foarte multe tinute, si pot fi purtate cu usurinta oricand.
Brosa fluture din argint pictat manual cu email negru, albastru si galben cu marcasite

Brosa fluture din argint pictat manual cu email negru, albastru si galben cu marcasite

Brosa fluture din argint cu marcasite si strasuri

Brosa fluture din argint cu marcasite si strasuri

Daca esti in cautarea unui cadou, pentru o doamna cu un stil elegant, sau pur si simplu tu esti o persoana ce isi doreste sa poarte intotdeauna farmecul elegantei, atunci nu ezita sa alegi brosele cu perle. Feminine, atent lucrate, cu un aspect cochet, brosele cu perle iti vor schimba intreaga tinuta si cu siguranta vei primi multe complimente si priviri pline de admiratie. Iata doar doua modele ce te vor incanta, intra pe www.silverzone.ro, ti-am pregatit o colectie de brose, pentru ca primavara aceasta sa poti purta stilul tau accesorizat cu cele mai frumoase brose!
Brosa din argint cu perla neagra de cultura (de apa dulce)

Brosa din argint cu perla neagra de cultura (de apa dulce)

Brosa din argint cu email portocaliu copacul vietii cu perle de cultura

Brosa din argint cu email portocaliu copacul vietii cu perle de cultura

Vezi mai multe brose din argint disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord