AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri bijuterii de Mos Nicolae!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri bijuterii de Mos Nicolae poti sa le oferi celor mai importante persoane din viata ta. Si cel mai importnat iti npoti face tu propiul cadou preferat la care visezi de multa vreme.

Mos Nicolae se apropie cu pasi repezi! Si nu ti-a pregatit o nuielusa ci cadouri care mai de care mai frumoase! In decembrie, tu esti Mos Nicolae! Mosul ca orice alt mos, are nevoie de ajutoare! Ajutorul vine din partea SilverZone.ro care iti pune la dispozitie cadouri interesante pentru toti membrii familiei. Pregateste din timp cadouri pentru cei dragi pentru ca seara de Mos Nicolae sa fie una speciala! Un set din argint cu cristale il poti face cadou persoanei dragi. Petrecerea de sfarsit de an poate fii ocazia pentru a purta setul deosebit primit de la tine.

bijuterii din argint

Set din argint si fulg din cristale: cercei si pandantiv

Bijuteriile potrivite anotimpului de iarna sunt fulgii de zapada, ingerasi, stelute de gheata, ftoate aceste cadouri transforma seara de Mos Nicolae in taram de basm pentru cei mici!

O pereche de cercei ful de zapada ii poti cumpara pentru tine. Prin purtarea acestor bijuterii vei fi mai aproape de mirosul bradului si al cozonacilor cosi calzi din cuptor.

bijuterii din argint

Cercei fulgi de zapada din argint cu aspect de aur alb

Un colier din argint este un cadou minunat pentru cea mai importanta femeie din viata ta! Bijuteriile sunt cele mai interesante cadouri pe care i le poti oferi unei femei!

bijuterii din argint

Colier din argint cu trei stelute si pietricele

Foarte apreciate de catre doamne sunt bijuteriile cu pietre semipretioase iar variantele sunt nelimitate, bijuteriile frumoase, alese cu gust, fiind pe placul oricarei femei!

bijuterii din argint

Cercei din argint cu calcedonie roz si rodolit

Pentru iubitii vostri barbati, puteti alege lanturi din argint, butoni sau bratari, bijuterii care sa le aminteasca cat de mult ii iubiti, din gama variata SilverZone!

bijuterii din argint

Butoni din argint pentru camasa 

Lasati-va coplesiti de febra sarbatorilor de iarna, de magia venirii mosului, pentru ca noi il vom ajuta pe Mos Nicolae sa isi incarce sacul cu cele mai frumoase bijuterii!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord