AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri bijuterii de Mos Nicolae

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Decembrie... una dintre cele mai asteptate luni ale anului. Odata cu aceasta vin pregatirile pentru Mos Nicolae sau Mos Craciun si intrarea intr-un nou an. Fulgii de nea care se astern ca o patura alba asteapta copiii la sanius, construirea cazematelor si ridicarea oamenilor de zapada.

Persoanele mature nu pot lipsi din acest tablou de iarna, deoarece indiferent de varsta, copilul din noi nu dispare niciodata. Dar pana la impodobirea bradului si asteptarii lui Mos Craciun trebuie sa va lustruiti ghetutele inainte de culcare, vine Mos Nicolae si odata cu acesta si Sf. Nicolae!

Sf. Nicolae e unul dintre cel mai popular sfant din calendar. Numele este de origine greceasca si are ca semnificatie poporul si victoria. Pentru aceasta ocazie cu dubla semnificatei alege dintr-o varietate de bijuterii cadoul pe care vrei sa il oferi cu ocazia Sf. Nicolae. Daruieste-i persoanei dragi ce poarta numele de Nicoleta un cadou cu semnificatia iernii dintr-o gama variata de produse.

Pentru o persoana careia ii place sa atraga priviri, alege sa cumperi cerceii fulgi de zapada care simbolizeaza anotimpul iernii. Pentru acest model de cercei lungi parul se poate purta prins pentru a pune in valoare bijuteria.


Cercei fulgi de zapada din argint cu aspect de aur alb

Pentru o tanara domnisoara care poarta bijuterii mici si discrete poti alege cercei fundita din argint cu piatra de culoare turcoaz, deoarece aceasta culoare simbolizeaza prietenia si prosperitatea.


Cercei fundita din argint cu turcoaz albastru

Cerceiii cu fundita din argint decorata cu marcasite si piatra mov in forma de inima sunt cadoul potrivit de Mos Nicolae pentru o persoana draga tie. Culoarea mov semnifica pasiune si romantism.


Cercei fundita cu inimioara din argint cu marcasite si piatra mov

La aceste bijuterii poti sa adaugi o cutiuta de cadou in forma de clopotel rosu din catifea.


Cutiuta pentru bijuterii clopotel rosu

O bratara la moda pentru barbati este bratara Shamballa din snur impletit cu pietre naturale de hematit si cristale gri. Despre piatra de hematit se spune ca amplifica energia masculina, curajul, sentimentul de invincibilitate, vointa, puterea, memoria vizuala.


Bratara Shamballa din siret negru impletit cu hematit 

O bijuterie primita cadou cu multa bucurie de catre un barbat este o cruce din argint cu un model deosebit patinat.


Cruce din argint cu aspect patinat

Modelul grecesc gravat pe un inel sau verigheta aduce prosperitate, bani, noroc. Aceste simboluri au fost folosite inca din antichitate pentru decorarea bijuteriilor si accesoriilor oferite in dar pentru a celebra victoria, dragostea, pacea interioara. Alege cu inima bijuteria pe care vrei sa o daruiesti persoanei dragi gandindu-te ca aceasta ii va aduce mereu aminte de tine.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord