AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri bijuterii din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri bijuterii din argint sunt printre cele mai cautate cand vine vorba de oferirea uni cadou in luna martie. In cele mai multe cazuri domnii aleg sa ofere in ziua martisorului si de ziua femeii bijuterii din argint. Ele raman pentru toata viata si persoana care le primeste admira foarte mult gestul.

Este luna Martie si este in exclusivitate o Luna a Femeilor, dedicam articolul tuturor barbatilor care vor sa le faca o primavara insorita si de neuitat persoanelor iubite din viata lor.
Fara doar si poate, ai indurat destule "accese de dulcegarii" ca sa stii ca femeile au nevoie, din cand in cand, de asa ceva. Pune in aplicare cateva metode "nedureroase" pentru tine si portofelul tau, ca sa-i demonstrezi ca te gandesti la ea si cand nu sunteti impreuna.
 
Fa-i Mici Cadouri! Evident ca nu ne referim la un weekend la Paris sau la o cina romantica in varful Turnului Eiffel. Efectul este mult mai puternic daca oferi cadouri simbolice, decat daca alegi ceva extravagant. Asa ca SilverZone te ajuta sa-i faci o surpriza draguta prin cumpararea unei Bijuterii din Argint.
O multime de bijuterii frumoase te asteapta sa le daruiesti persoanei dragi. Faptul ca te-ai gandit sa oferi un cadou pentru iubita, o va impresiona cu siguranta. Nu uita aniversarile importante! Cand stii ca a doua zi este foarte importanta pentru ea, aminteste-i ca ii esti alaturi, asigurand-o ca nu ai uitat. Va fi si mai incantata de faptul ca se apropie acea mare zi daca vei gasi metode creative de a impartii euforia momentului cu ea.
De exemplu, cu o saptamana inainte de a aniversa prima voastra intalnire, sau ziua de casatorie, sau orice alta zi, daruieste-i cate ceva in fiecare zi. Cu bijuteriile din argint mergi la fix pentru a o pune pe jar.
Luni ai putea sa-i oferi o pereche de cercei din argint pe care-i poate purta in orice moment al zilei.
bijuterii argint

Cercei din argint cu turcoaz

 
Marti si miercuri poti sa-i oferi un pandantiv si un lantisor care se asorteaza bine cu cerceii.
bijuterii argint

Pandantiv inima din argint care se deschide

 
Joi ar merge o bratara frumoasa.
bijuterii argint

Bratara din snur de bumbac alb cu argint, perle de cultura si cristale 

 
Iar vineri un inel din argint.
bijuterii argint

Inel din argint pictat manual

Si uite asa pana la ziua cea mare tu i-ai facut cateva cadouri de neuitat. Mai trebuie doar sa o inviti la o cina romantica, si cadoul va fi perfect. Ii va face mare placere ca data viitoare sa te surprinda si ea intr-un mod la fel de placut. Ii poti arata cat de mult tii la ea si fara a cheltui multi bani.
Daca nu esti barbat nu iti ramane decat dai like sau sa trimiti prin share un mesaj privat ca SA ARATI ACEST ARTICOL IUBITULUI TAU!
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord