AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri bijuterii pentru mama

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Ziua mamei tale se apropie curand si vrei sa ii oferi un cadou special, dar nu sti exact ce sa alegi. Cu siguranta se va bucura, daca ii vei oferi flori, bomboane sau haine, dar va fi extrem de fericita daca va primi in dar o bijuterie.

Mamele sunt cele mai importante fiinte din viata oricarui copil, de aceea atunci cand trebuie sa le oferi un cadou, acesta trebuie sa fie foarte special si daruit din toata inima.

Cerceii, bratarile sau pandantivele pot fi bijuterii cadouri ideale pentru ale oferi mamei tale. Daca stilul vestimentar al mamei tale este unul elegant, ii poti oferi un superb set cu cercei si pandantiv, pe care va putea sa-l asorteze la orice rochie colorata sau neagra.

cadou bijuterii argint mama

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia verde

Mama ta va fi fericita sa primeasca in dar de la tine o superba pereche de cercei impletiti din argint, fiecare impletitura a cerceilor, avand rolul de a mentine familia unita si de a spori energii pozitive.


Cercei din arginti impletiti si cubic zirconia

Daca vrei ca mama ta sa aiba parte de si mai multa dragoste, protectie si noroc, ofera-i cadou un frumos set din perle de cultura care au aceste beneficii asupra persoanei care le poarta. In plus, fiecare culoare a perlelor au o semnificatie aparte - putere, siguranta si intelepciune.

perle naturale bijuerii argint

Set din argint cu perle de cultura

Se spune ca movul este o culoare pacifista, daca simti ca ai gresit si i-ai provocat mamei tale lacrimi, vrei sa iti ceri iertare, ii vei darui mamei tale o finuta pereche de cercei cu pietre semipretioase mov de ametist natural, prin purtarea acestora va fi protejata de energiile negative si va avea parte de tot ce isi doreste atat pentru ea cat si pentru cei apropiati.

cercei ametist argint

Cercei din argint cu ametist natural mov

Nici un cadou nu poate fi mai splendid decat o bijuterie din argint placata cu aur. Mama ta va fi incantata sa primeasca un frumos pandantiv cu pietricele perfect montate. Prin purtarea acestui pandantiv se va simti deosebita si va avea parte de admiratia celor din jur.

bijuterii aur

Pandantiv din argint placat cu aur model floricele decorate cu pietricele de cubic zirconia

Cerceii din argint placati cu aur pot fi un cadou minunat pentru cea mai importanta femeie din viata ta – mama. Acestia pot fi asortati la o coafura inedita, care sa scoata in evidenta frumusetea acestora.

cercei aur flori

Cercei din argint placat cu aur cu zirconii

Ofera-i din suflet mamei tale una din bijuetrii si pe langa faptul ca se va bucura de cadoul primit, va avea parte de inca o dovada a iubirii pe care o ai fata de ea.

Bijuterii din argint superbe pentru mama gasesti aici >> Daca esti plecat din tara poti achita cu cardul si noi livram rapid mamei tale un cadou pretios care sa ii arate cat de mult o iubesti. Mama ta va fi surprinsa si va purta cu drag bijuteriile frumoase oferite de tine cadou.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord