AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Mos Nicolae

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri de Mos Nicolae trebuie sa se gasesaca in noapte de 6 Decembrie, in ghetutele frumos lustruite. Bijuteriile sunt accesoriile perfecte pentru a fi facute cadou de Mos Nicoale. Pe Silvezone.ro gasesti cadouri cercei din argint, cadouri pandantive din argint, cadouri inele din argint, cadouri coliere din argint, cadouri bratari din argint. Bijuteriile perfecte pentru a fi oferite cadou in sezonul de iarna sunt bijuterii cu fulg de zapada si bijuterii steluta.

bijuterii din argint

Cercei lungi model stelute din argint cu pietricele

In decembrie, luna cadourilor, trebuie sa fim pregatiti sa daruim! Perioada aceea din an in care parca totul miroase a coaja de portocale si a cozonaci rumeniti este foarte aproape. Cati dintre voi v-ati lustruit ghetutele, conform traditiei, in asteptarea lui Mos Nicolae? Indiferent de varsta, trebuie sa ne gandim cat de cuminti am fost peste an: primim sau nu cadoul mult asteptat?

bijuterii cadou

Bratara cu aventurin verde si fundita din argint

Si cum toti cei dragi asteapta sa fie rasfatati in aceste zile, trebuie sa alegem cu grija cadourile pe care le vor primi. Pentru doamne, domnisoare, fetite, baieti, domni si nu numai, cadoul potrivit poate fi reprezantat de bijuterii cu o semnificatie deosebita. Un colier cu coral rosu il poti face cadou persoanei iubite.

bijuterii din argint

Colier din argint cu coral rosu

Cu siguranta, foarte apreciate, bijuteriile din argint pot fi un cadou inspirat cand vine vorba de prieteni, sefi sau familie. Uneori este dificil sa alegi cadoul potrivit pentru persoanele din jurul tau, dar cu magazinul online de bijuterii, SilverZone.ro totul devine foarte simplu! Economisesti bani, timp, si eviti situatiile neplacute si aglomeratia din oras. Seturile de bijuterii din argint sunt cadouri potrivite pentru sotii, iubite si mame. Tine cont de personalitatea si stilul fiecareia si, alege dupa caz, ce i se potriveste!

bijuterii din argint

Set din argint cu perla alba de cultura si bila cu cristale bleu

Pentru iubita ta, ideal ar fi sa-i arati cat de mult o iubesti oferindu-i un inel din argint cu inimioare! Este o bijuterie cu totul speciala care simbolizeaza juramantul de iubire intre doi oameni. Un inel model inimioara cu pietricele ii va bucura sufletul iubitei tale.

bijuterii din argint

Inel model inima din argint

Mama este unica. Ofera-i un cadou deosebit. O brosa din argint cu perla naturala este perfecta. Se va bucura foarte mult sa primeasca o bijuterie din argint rafinata care ii va ramane amintire toata viata.

bijuterii din argint

Brosa din argint cu marcasite si perla reconstruita

Luna aceasta, barbatii nu vor fi uitati nici ei! O bratara ajustabila din snur cu pandantiv din argint gravat, este pe placul oricarui barbat. Un inel din argint cu email negru se potriveste unui barbat puternic. Lantul din argint se potriveste barbatului care a dat uitarii cravata clasica si s-a conformat secolului vitezei in care traim.

bijuterii din argint

Bratara ajustabila din snur si pandantiv din argint gravat DREAM

Copiii, sunt si ei rasfatati luna aceasta. Bijuterii cu gargarita, soricel, bijuterii cu inimioare, fluturasi, bijuterii cu floricele, bijuterii cu seluta sunt potrivite fetitelor iar pentru baietei poti alege bratari cu snur sau pandantive cruciulite. Fetita ta va fi bucuroasa sa gasesaca in ghetutele lustruite o pereche de cercei model stea.

bijuterii din argint

Cercei stea din argint decorata cu email rosu

Indiferent de varsta, in luna decembrie trebuie sa daruim cadouri si sa primim cu inima deschisa tot ce ni se ofera! Vezi aici mai multe bijuterii pentru cadouri!

Cadourile de Mos Nicoale nu trebuie sa lipseasca din ghetute. Bijuteriile sunt ideale pentru a fi oferite cadou.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord