AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Paste

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Persoanele din jurul tau vor fii bucuroase sa primesca cadouri de Paste. Un cadou cat de mic o va face pe persoana de langa tine sa fie bucuroasa ca te-ai gandit la ea in aceasta zi de sarbatoare.

Bijuterii cadouri de Paste

Pentru ca tu esti o femeie cocheta, stilata si moderna, SilverZone.ro ti se potriveste perfect. SilverZone.ro se caracterizeaza prin inovatie continua, iar designul special al bijuteriilor fac din acestea opere de arta cu un stil unic.

bijuterii argint

Cercei model capsuna din argint cu cristale

Bijuterii din argint cadouri de Paste

Argintul, pietrele semipretioase si cristalele impreuna cu sentimentele transpuse in idei sunt atractia noii colectii ce poate fi achizitionata din magazinul on-line SilverZone.ro cu ocazia sarbatorii Pastelui pentru bucuria intregii familii. In aprilie te gandesti adeseori sa-ti cumperi sau sa faci cadou o bijuterie.

Admira bijuteriile cu design exclusivist de pe site-ul SilverZone.ro din argint cu pietre semipretioase, perle de cultura, cristale, cubic zirconia.

bijuterii argint

Cercei cu lantisor din argint si pietricica rosie

Bijuterii noi cadou de Paste

Este o traditie indragita sa porti ceva nou de paste pentru ca ai sentimentul de un nou inceput si te simti inspirata sa te implici in proiecte noi pentru a evolua. Fa-ti un cadou singura de paste, alege-ti bijuteriile preferate si fi cocheta de Paste, vei fi admirata de persoanele din jurul tau. Fi feminina cu bijuteriile de la SilverZone.ro. O pereche de cerceii cu pietre colorate, frumos montate ii poti oferi cadou mamei tale.

bijuterii pietre

Cercei cu pietre semipretioase

Cercei cadou de Paste

Alege sa oferi cadou de Paste bijuterii cu cristale. O pereche de cercei cu cristale de culoare rosie se potriveste foarte bine cu tema de pasti. Gospodinele in cele mai multe cazuri vopsesc ouale in culoarea rosie si isi decoreaza sufrageria si curtea in culori vii de rosu, roz intens si caramiziu.

bijuterii cu cristale

Cercei cu cristale

Bijuterii pentru copii cadouri de Paste

Cadouri de paste copii. Ofera de Paste copilului tau, verisoarei tale, nepoatei, sau copilui prietenei tale bijuterii in forma de gargarita. Fetitele adora gargaritele nu vei da gresi in privinta cadoului. De sfintele sarbatori Pascale alege sa daruiesti un lant si gargarita placat cu aur unei fetite dragi, fie ca este nepotica, sau fetita prietenei tale. Zambetele si bucuriile copiilor sunt cele mai sincere, ofera bucurii celor mic oferidu-le bijuterii din argint de Paste.

bijuterii argint de paste

Colier scurt placat cu aur cu gargarita

Cruciulita din argint cadou de Paste

Cruciulite din argint cadouri de Paste. O alta idee de cadou de Paste sunt pandantivele in forma de cruce. Crucea este simbolul crestinismului, ea reprezinta patima, moartea si invierea Domnului. Punctul de intersectare simbolizeaza centrul universului, iar cele patru brate indica punctele cardinale. Nu vei da gresi in privinta cadoului de Paste daca oferi bijuterii din argint in forma de cruce. Daca vrei sa oferi un cadou frumos de Paste alege o cruciulita din argint gravat sau o cruciulita decorata cu pietre.

bijuterii argint de paste

Pandantiv cruce din argint gravat

Bijuterii in forma de cruce cadou de Paste

Gasesti multe bijuterii cu modele in forma de cruce, cercei cruce, inel cruce, bratara cu cruciulita, pandantiv cruce din argint pe Silverzone.ro. Descopera colectia de bijuterii in forma de cruce si ofera cadou celor dragi simbolul crucii care il va feri de rele.

Alte cadouri bijuterii pentru Paste vezi aici >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord