AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Paste

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Se apropie, cu pasi rapizi, cea mai importanta sarbatoare religioasa din an, Pastele si stim ca multi dintre dumneavoastra doresc sa faca un gest deosebit fata de apropiatii lor. Unii vor spune ca Pastele nu este despre lucruri materiale si suntem de acord cu ei. Pastele nu este despre lucruri materiale, ci despre cele spirituale, insa a darui (chiar si ceva material) se traduce de fapt intr-un mesaj care tine de dragoste, apreciere, atasament, recunostinta etc. SilverZone a pregatit si in acest an cadouri de Paste, care speram sa va placa si sa trasmita mesajul potrivit celor care le vor primi.

Cadouri de Paste - pandantive cruce

Dintre pandantivele cu cruce, am ales un modele deosebite, lucrate foarte frumos. Un pandantiv cu cruce va fi un cadou special de Paste, un fel de a-i marturisi persoanei care il primeste in dar ca o iubesti si iti doresti sa primeasca protectie divina si sa fie mereu in siguranta. Pandantiv in forma de cruce cu pietricele cubic zirconia daruit cadou in marea sarbatoare Sfintele Paste.

cadou paste

Pandantiv cruciulita din argint cu pietricele

Cadouri de Paste pentru doamne

Daca vrei sa ii aduci zambetul pe chip unei doamne sau domnisoare, atunci alege o bijuterie deosebita! Fie ca doresti sa oferi cercei, bratari, coliere sau inele, SilverZone iti sta la dispozitie cu o gama foarte larga de bijuterii, multe dintre ele fiind chiar unicat. De Paste trebuie sa ne innoim, noi femeile trebuie sa aratam spectaculoase la cina, cei apropiati vor fi la cina de Paste, asadar accesorizeaza-ti tinuta cu bijuterii elegante si finute pentru o aparitie frumoasa cu bijuterii din argint cu zirconia rosu. De ce rosu? Rosu este culoarea pasiunii, dar este si culoare pe care o aducem pe mesele festive de Paste, precum ouale rosii. Poti alege ditr-o gama variata de produse bijuterii de ocazie cu aer festiv pentru a lasa o impresie buna celor dragi pe site-ul nostru www.silverzone.ro. Iti recomandam un set superb din argint cu marcasite si cubic zirconia rosu la tinuta ta de Paste.

cadou paste

Set: cercei si pandantiv din argint

Cadouri de Paste pentru barbati

Si domnii merita atentie speciala de Paste. Pentru ei, am pregatit bijuterii inscriptionate cu mesaje de dragoste, imbarbatare sau prietenie, pandantive cu cruce, inele barbatesti si altele. Si barbatii au nevoi de putina atentie din partea doamnelor, asadar un cadou de Paste pentru barbati poate fi un pandantiv masiv din argint, un pandantiv in forma de cruce simpla, o bratara cu pandantiv din argint si snur, sau un colier din piele cu pandantiv in forma de cruce.


Pandantiv argint semne zodiacale

Cadouri pentru copii de Paste. Copii sunt primi care se bucura de asceasta mare sarbatoare Sfintele Paste deoarece astepta cu nerabdare sa primeasca cadouri frumoase de la parinti si cei apropiati. Alege cadouri de Paste pentru fetite, o pereche de cercei din argint in forma de gargarita, fetitele adora bijuterii in forma de buburuzele, o sa-i placa atat de mult pereche de cercei incat nu o sa-i mai dea jos de la ureche. Cadouri de paste pentru baieti, poti alege un pandantiv cruce din argint, sau o bratara cu snur rosu si cruciulita din argint, sau daca stii ca este pasionat de muzica sau de basket pot sa-i cumperi un pandantiv in forma de cheia sol sau note muzicale.

cadou paste copii

Cercei model gargarita rosie din argint

Pregateste-te din timp, nu te lasa pe ultima suta de metri pentru achizitionarea de cadouri de Paste. Gasesti bijuterii din argint pe www.silvezone.ro pentru orice eveniment.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord