AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri pentru fete

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri pentru fete sau femei foarte apreciate sunt dulciuri si bijuterii. Poti cumpara online bijuterii din argint, bijuterii frumoase cu pietre, bijuterii placate cu aur.

Pentru o domnisoara intre 12 - 19 ani poti sa oferi cadou o pereche de cercei cu cristale stralucitoare. Cercei in forma de inimioara cu cristale albe si cristal rosu, o pereche de cercei ce exprima dragoste si daca sunt daruiti din toata inima purtatoarea se va mandri si ii va purta cu placere.

cercei din argint width=

Cercei inimioare din argint cu cristale albe si rosii

Un cadou ideal pentru fete.

Tanara domnisoara se va bucura de un colier scurt la baza gatului din argint. Daca domnisoara are ochii albastrii cu siguranta nu vei da gresi cu acest cadou. Colierul ii va pune in valoare ochii albastrii ca cerul.

bijuterii din argint width=

Colier din argint model ochi cu turcoaz si cubic zirconia

Atunci cand trebuie sa oferim un cadou persoanei dragi este dificil, din acest motiv iti venim in ajutor sa alegi cadoul perfect. Un set de argint format din cercei, pandantiv cu inel sau un colier scurt la baza gatului pe care il poate asorta la orice tinuta.

Bratara este cadoul ideal pentru fete. Ofera-i o bratara handmade cu pietre naturale colorate si o va purta cu drag.

cadou bijuterie

Bratara cu pietre naturale

Bijuteriile aurite sunt la pret accesibil. Bijuterii placate cu aur frumoase sunt bijuterii din argint placate cu aur, bijuterii din alama placate cu aur, bijuterii din inox placate cu aur.

Un cadou frumos, care probabil va fi cadoul preferat, este un colier din piele cu pandantiv placat cu aur in forma de stea.

bijuterii placate aur

Colier auriu din piele cu pandantiv stea

Ofera cadou bijuterii placate cu aur de 18 karate, poate fi cadoul perfect pentru mama, femeie sau chiar o domnisoara care ii place sa poarte ceva auriu la gat. Sunt multe ocazii speciale, fie vorba de ziua de nastere sau aniversarea numelui pe www.silverzone.ro gasesti cadoul perfect pentru orice varsta.

bijuterii placate cu aur

Cruciulita de botez din inox placata cu AUR 18K

Cand vorbim de sarbatori ne gandim la cadouri speciale pentru cei dragi. Cadouri 1 martie, cadouri de Paste, cadouri bijuterii Mos Nicolae sunt multe evenimente pentru a oferi cadouri bijuterii din argint. Bijuteriile din inox placate cu aur sunt deosebite si placajul rezista in timp. Poate te-ai intrebat si tu, daca se duce aurul de pe inox sau argint, ei bine nu-ti face griji, placajul rezisa un timp indelungat, foarte imortant este ca atunci cand gatesti sau la dus ca dai jos bijuteriile pentru a le pastra frumoase.

bijuterii cu perla de cultura width=

Colier din argint cu perla alba de cultura

Cadoul ideal pentru fete poate fi un lant din argint cu o perla de cultura, este un colier finut la baza gatului, poate fi purtat la orice tinuta. Ce cadouri prefera fetele? Sa nu dai gresi, fetele prefera cadouri bijuterii din argint. Poti forma un set din argint adaugand o pereche de cercei din argint cu perla alba de cultura, o bratara cu perle de cultura sau chiar un inel din argint cu perla de cultura. Toate aceste bijuterii pot fi oferite cadou de iepuras asezate frumos intr-o cutiuta de cadou potrivita pentru bijuteriile alese.

Bijuterii Ochiul lui Horus

bijuterii placate cu aur width=

Bratara cu ochiul lui Horus placata cu aur

Bijuterii placate cu aur de 18k cadou pentru fete. Bratara este realizata din inox placata cu aur de 18k cu ochiul lu Horus cu pietricele albe in jurul ochiului si email albastru si negru pentru realizarea pupilei. Bratara din inox placata cu aur este ajustabila, un avantaj si nu ai cum sa dar gresi la cadouri bratari pentru femei. Este o bijuterie deosebita deoarece simbolul Ochiul lui Horus este aducator de intelepciune, protectie si ofera purtatorului claritate si luciditate.

Alte cadouri bijuterii cumpara aici >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord