AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cardul BRD ePayment: Special pentru cumparaturi online

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cardul BRD ePayment, realizat de BRD GSG in parteneriat cu GECAD ePayment, este un instrument de plata dedicat cumparatorilor online. Cardul beneficiaza de securitate maxima la folosirea lui pe Internet si are atasat un program de fidelitate care iti aduce puncte de fidelitate pe care le poti transforma in reduceri de fiecare data cand il utilizezi in magazinele online ce folosesc serviciile ePayment. De ce ar trebui sa folosesti cardul BRD ePayment? 1. Este un instrument de plata sigur. - Cardul BRD ePayment este preinrolat in sistemul 3D Secure. Inrolarea definitiva se face gratuit, online pe www.brd.ro, prin serviciul eCommerce BRD. - De asemenea, este un card cu CIP, pentru un nivel crescut de securitate la utilizarea lui in alte medii (bancomat, ATM, POS), fiind un card imposibil de clonat. 2. Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand cumperi online in magazinele care folosesc solutia ePayment. E atat de simplu sa primesti reduceri! - Solicita online cardul BRD ePayment; - La fiecare plata online in magazinele care folosesc solutia ePayment, primesti 0,5% din valoarea tranzactiei sub forma de puncte de fidelitate (iar in perioada 1 Nov 2009 – 31 Ian 2010 primesti de 2x mai multe puncte: 1% din valoarea tranzactiei) - Strange punctele de fidelitate si foloseste-le pentru a cumpara orice produs din magazinele online Partenere cu pana la 20% discount.

 

Afla mai multe: - Descrierea completa a cardului BRD ePayment - Oferta Speciala: De 2x mai multe reduceri cu cardul BRD ePayment - Regulamentul programului de fidelitate atasat cardului - Cum il folosesti pentru a cumpara online Acceseaza ePayment myAccount pentru a vedea cate puncte de fidelitate ai acumulat! ePayment myAccount este o interfata web securizata dedicata exclusiv utilizatorilor de internet care efectueaza plati online prin card bancar in magazinele ce folosesc solutia ePayment. Folosesti myAccount ca sa: - Afli stadiul comenzilor tale - Vezi istoricul cumparaturilor tale online - Reduci timpul necesar plasarii comenzilor online - Afli cate puncte de fidelitate ePayment ai acumulat Afla mai multe despre ePayment myAccount!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord