AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Care sunt bijuteriile tale adorate?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii argint alegi in functie de tinuta, personalitate, ocazie sau chiar la cererea unei persoane dragi. Bijuteriile sunt foarte importante chiar indispensabile. Starea noastra de spirit se observa perfect datorita culorilor destinate accesoriilor pe care le purtam intr-o zi. Trebuie sa ai mare atentie la rochia pe care o porti - de exemplu accesoriile pretioase cer un obiect vestimentar asemanator.

Brose argint: Brosele de dimensiuni mai mici sunt destinate tinerelor. Brosele cu model floral sau altfel de modele supradimensionate pot fi purtate pe partea stanga, la o distanta de 10 cm sub umar sau pe rever, iar cele masive pot servi ca legatura a gulerului, de exemplu tipicul model de brosa vintage. In cazul in care bluza are nasturi, brosa ar trebui pusa la 7 cm distanta de umar. Niciodata nu purta brosele cu diamant la reversul paltoanelor, al jachetelor de piele sau jeans. Daca esti o fire inventiva poti accesoriza linistita o geanta veche cu o brosa sau sa aplici parului tau o brosa prinsa pe un elastic si foarte simplu poti purta brosa ca medalion. Poti de asemenea sa prinzi o brosa in talie pentru un look extravagant, daca insa modelul rochiei iti permite.


Brosa din argint cu marcasite

Cercei argint: Pentru persoanele inalte si cu un gat delicat, alegerea ar fi concentrata pe o pereche de cercei lungi, insa pentru persoanle mai scunde se recomanda cerceii micuti si delicati ce nu par a fi greutati ce atarna de urechiile tale. In cazul unor seturi de tipul: cercei + inel + colier + bratara este indicata purtarea simultana a inelului cu colierul si a bratarii cu cerceii.


Cercei din argint cu pietre semipretioase ametist si topaz bleu

Bratari argint: Design-erii spun ca acestea se poarta numai la mana dreapta iar alegerea lor are la baza asezarea pietrei. Cele care prezinta o piatra incrustata in centru pot fi lasate sa atarne, insa cele ce au in compozitie mai multe pietre situate in interiorul bratarii se recomanda a fi fixe. Dar fiecare bratara achizitionata isi are povestea ei si nu e lege sa porti doar pe mana dreapta.


Bratara din argint cu pietre colorate

Un pont pentru tine - iti poti asorta bijuterii argint cu cele ale partenerului, precum ceasul, butonii sau acul de cravata. Evidentiaza-ti culoarea ochilor prin bijuterii, de exemplu daca ochii tai sunt verzi, mergi pe smaralde, daca ai ochi albastrii, pune-i in valoare cu safire. In caz ca esti indecisa, alege cu incredere orice bijuterie care te reprezinta si iti sta bine.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord