AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterie cadou oferi de Martisor unei femei de 40 de ani

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Ce bijuterie cadou sa cumpar pentru o doamna cu varsta de peste 40 de ani? Vrei sa iti oferim idei de cadouri de martisor pentru o doamna de 40 de ani?
Pentru o doamna de 40 ani poti sa oferi bijuterii elegante - perfecte pentru un look citadin, bijuterii cu perle naturale:
bijuterii femei argint

Lantisor din argint cu perla alba de cultura

 
Martisor pentru doamna diriginta
De martisor poti oferi cadou o bijuterie cu perla naturala si pietre multicolore. Un simbol optimist, o bijuterie din argint inedita, un cadou elegant de 1 martie pentru o persoana speciala care a contribuit la dezvoltarea ta ca om. Cu siguranta te gandesti cu drag la diriginta ta din scoala. Daca ai avut o relatie speciala cu ea si in situatii dificile te-a sustinut, chiar daca anii au trecut, poti merge sa ii oferi un martisor cu totul deosebit - o brosa din argint sau un pandantiv din argint cu perla alba de cultura. 
bijuterii femei argint

Pandantiv din argint cu perla alba de cultura model soare

 
Cadou de martisor cu semnificatie
Bijuteriile cu semnificatie sunt foarte cautate. Multe persoane cauta bijuterii din argint cu anumite, bijuterii in forma de animale, semnificatii pentru a le oferi cadou persoanelor dragi din viata lor. 
Cauti cadou pentru femei care au descoperit satisfactia si succesul oferind lumii ceea ce au mai frumos? Stii ce semnificatii au bijuteriile cu numere? Alege un simbol potrivit pentru idealista care doreste sa restabileasca ordinea sociala cu 9 pietre pretioase de opal. Pietrele de opal alb cu irizatii multicolore binedispun o visatoare romantica. Despre opal se spune ca este aducator de pasiune si dragoste in cupluri. 
bijuterii femei argint

Pandantiv rotund din argint cu decorat cu 9 pietre rotunde de opal alb

 
Martisor din argint cu Opal albastru
Pentru o persoana serioasa, pragmatica si realista, alege o bijuterie frumoasa cu irizatii intense si pline de viata. Bijuteriile cu opal albastru sunt cadouri de martisor foarte apreciate.
bijuterii femei argint

Opal albastru pandantiv din argint

Cadou de martisor cercei
Cand cauti idei de cadouri de martisoar pentru doamna de 40 de ani, iti propun sa te gandesti la cercei din argint pe lob, cercei cu inchizatoare tip surub. Ce zici de cercei cui pietre naturale? Culoarea potrivita pentru primavara este verde. Alege cercei cu piatra verde cadou de martisor pentru o doamna. Modelele inspirate din natura sunt foarte apreciate la bijuterii, pentru ca semnifica renasterea, speranta, increderea de a lansa noi proiecte. Un model de cercei pe lob va fi foarte apreciat sa fie primit in dar. Avantajul cerceilor pe lob este ca pot fi purtati la aproape orice tinuta, atat la serviciu cat si in timpul liber.
bijuterii femei argint

Cercei din argint cu trei frunze verzi cu zirconia

 
Bijuterii din argint 925 de martisor
Cauti un cadou de Martisor mai special si dispui de un buget mai mare pentru a exprima recunostinta unei doamne speciale? Cauti cadou de martisor pentru doamna diriginta, cadou de martisor pentru profesoara? Alege bijuterii la set format din cercei si pandantiv.
bijuterii femei argint

Set de bijuterii cu pietre de culoare acvamarin

Alte cadouri pentru doamne de 40 de ani vezi aici.
Bijuteriile oferite cadou de martisor unei femei de 40 ani ii vor ramane mereu ca amintire. Pretul la metalele pretioase este in crestere de la an la an si pretul la bijuterii din argint este in ascensiune. Florile se ofilesc, bijuteriile sunt cadouri preferate de femei. Orice doamna sau domnisoara vrea sa adauge la colectie cat mai multe bijuterii. Alege cu sufletul bijuterii din argint cadoul de martisor.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord