AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii aduce Iepurasul de Paste?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Se apropie cu pasi repezi Pastele si este momentul potrivit sa-ti recomandam ce bijuterii sa alegi pentru a oferi in dar. Pastele este un prilej in plus pentru a oferi si primi cadouri din suflet pe langa traditii si obiceiuri. De paste iepurasul aduce cadouri la copii di adulti. Ofera bijuterii cadou din argint celor dragi, cercei din argint, pandantiv in forma de cruce din argint, bratara din argint simbol cruce, cercei in forma de iepuras.Pentru o doamna rafinata si eleganta cu ochii albastri ca de de cristal alege un set din argint format din cercei si pandantiv cu pietre mari bleu.

bijuterii argint

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia bleu

Pentru o persoana calda si vesela care adora culoarea verde, iti propunem un set din argint cu cercei si pandantiv cu zirconia verde. Va fi un cadou de Paste foarte frumos si reusit. Culoare verde reprezinta renastere si este simbolul prosperitatii, determinarii si al fertilitatii.

bijuterii argint

Set din argint: cercei si pandantiv cu zirconia verde

Intotdeauna cand vine vorba de cadori pentru sotia sau partenera ta este important sa te gandesti la ceea ce isi doreste sau sa alegi bijuterii asemanatoare cu inelul care il poarta pentru a-i completa setul. Daca nu esti hotarat ce bijuterii sa-i cumperi, iti recomandam un set modern format din cercei si pandantiv din argint si cu cristale albastre si perle de cultura, ce sclipesc seducator cu un efect glamour. O alta varianta pentru a nu da gresi in privinta cadourilor de Paste sau de alta natura, o poti intreba ce isi doreste de Paste, ce bijuterii ii lipsesc din cutiuta ei cu comori.


Set: cercei si pandantiv din argint cu perla alba de cultura si bila cu cristal albastru

Setul din argint si cubic zirconia albastru si perla alba de cultura da dovada de eleganta si rafinament. Aceasta nuanta este potrivita pentru o fire hotarata si dinamica. Indrazneste sa porti bijuterii cu cristale colorate, este primavara, soarele ne mangaie cu caldura, asadar alege bijuterii colorate pentru a te simti mai bine.

bijuterii argint

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia albastru

Un set de bijuterii in forma de floare s-ar potrivi de minune pentru o domnisoara joviala. Setul este format din pandantiv si cercei din argint lucrat frumos, este un set deosebit. Este lucret in filigran acestea sunt bijuterii unicat.

bijuterii argint

Set floare din argint: cercei si pandantiv

Vrei sa vina Iepurasul de Paste cu un cadou deosebit pentru iubita ta? Iti recomandam cercei si pandantiv din argint cu perle. Bijuteriile cu perle denota o eleganta deosebita si sunt simbolul feminitatii. Mama, bunica sau iubita va aprecia bijuteriile cu perla, o domana stie sa poste cu finete bijuterii cu perle.

bijuterii argint

Set din argint cu perle de cultura: cercei si pandantiv

Esti in locul potrivit la momentul potrivit! In magazinul nostru online www.silverzone.ro gasesti cele mai frumoase bijuterii din argint. Gasesti bijuterii pentru toate evenimentele din viata ta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord