AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii alegem pentru o seara la film

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru o iesire la film.

Toamna s-a instalat de aproape o luna, insa trebuie sa recunoastem ca pana acum am fost rasfatati cu zile calde, cu soare, care ne-au ajutat sa facem trecerea de la un anotimp la altul parca mai usor, mai placut. Despre serile de toamna insa nu putem spune ca sunt la fel ca cele de vara...cu plimbari lungi insotite de adieri calde... dar nu-i nimic, pentru ca asa cum am mai spus, si intr-un alt articol postat aici, toamna parca este anotimpul care ne aduce mai aproape... care ne face mai creativi, gasind alternative si pentru zilele ploioase si racoroase. Si pentru ca tocmai traversam un sezon al noutatilor, in aproape toate domeniile, nu putem sa trecem cu vederea peste premierele de film, care sunt generoase, si care ne atrag in salile de cinema, chiar daca nu suntem cinefili convinsi. Mersul la cinema nu mai are azi rezonanta romantica de altadata, insa ramane si acum o activitate apreciata, care ne relaxeaza rupand scenariile cotidianului. Asadar, daca la sfarsitul unei zile ai ales varianta unei seri relaxante la cinema, cu un film bun, poti sa optezi pentru tinute lejere, dar cu accesorii ce dau farmec si ofera o nota de inedit. Bratarile cu snur si pietre colorate, inveselesc si dau tinutei un aspect tineresc, se pot asorta cu usurinta atat la jeansi cat si la o rochie lejera.

bratari snur

Bratara ajustabila din snur albastru cu margele

Iata cateva exemple ce iti pot fi sursa de inspiratie pentru o tinuta cu stil, indiferent de ocazie.


Bratara din sfoara cerata cu turcoaze reconstruite si pietre colorate

Cerceii din argint sunt la fel de potriviti pentru o iesire la film, pentru ca sunt accesoriile ce se pot purta cel mai usor, si important este doar sa alegi ce iti place, si ce se potriveste cu stilul si personalitatea ta.


Cercei fluturasi din argint cu cristale

Iata si cateva sugestii cu cercei pe care ii poti alege, dar pentru intreaga colectie intra pe www.silverzone.ro unde vei gasi cu siguranta cerceii poriviti pentru tine.

cercei argint fluturasi

Cercei fluture din argint cu scoica shiva si piatra turcoaz

Inspira-te din recomandarile SilverZone pentru a avea un look desavarsit, cu o nota de feminitate, pentru a cuceri in orice moment si cu orice ocazie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord