AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii asortam unei tinute de club

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Sezonul petrecerilor continua desi toamna si-a intrat in drepturi dar hainele noastre incep sa arate putin cam... obosite. Remediul sunt accesoriile! Adauga detalii pretioase tinutei tale de club accesorizand-o astfel incat sa te faci remarcata! Bijuteriile pentru club reprezinta o modalitate foarte buna de a iesi in evidenta, de a adauga acel “ceva special” unei tinute. Cele mai multe bijuterii pentru club sunt proiectate pentru a da stralucire, pentru a lumina in intuneric, creand un aspect indraznet si forme hipnotice pe ringul de dans. Ceea ce o femeie alege sa poarte scoate la iveala multe lucruri despre personalitatea ei. Mult timp s-a dezbatut daca haina il face pe om sau nu dar se pare ca alegerile unei femei in materie de bijuterii pot oferi o perspectiva puternica asupra personalitatii sale. Uneori, cerceii sunt tot ce ai nevoie pentru a straluci. Alege sa porti o pereche de cercei rotunzi, mari si indrazneti. Prinde-ti parul intr-o coada de cal pentru a scoate cerceii in evidenta, foloseste un ruj rosu, si vei fi atractia serii! Alege cercei din argint cu stralucire de diamant sau cercei cu pietre pretioase. Vei arata nemaipomenit!


Cercei rotunzi mari din argint cu spinel albastru 

Colierele sunt potrivite pentru o seara in club! Daca alegi sa porti o rochie cu decolteu simplu, poarta un colier indraznet format din pietre mari sau margele colorate si vei adauga stralucire instantaneu tinutei tale de club. Daca esti ceva mai conservatoare, alege coliere in culori clasice, cum ar fi argintiu sau negru. Colierele tip guler reprezinta un trend care pune accentul pe structura. Poarta-le cu tricouri care nu au deja gulere pentru a permite colierului sa straluceasca. Astfel de coliere transforma o tinuta monotona ducand-o la nivelul urmator, fiind perfecte pentru o noapte in club.


Colier guler negru brodat cu margele si cristale

Daca un colier nu ti se pare o alegere potrivita pentru tinuta ta, alege sa porti o bratara din argint ornata cu pietre pretioase, cristale, perle sau sticla. Acest tip de bratara va adauga stralucire tinutei tale si iti va permite sa iesi in evidenta. Bratarile din argint placate cu aur, cu pietre semipretioase colorate, sunt unice si speciale deoarece atrag atentia tuturor. Aurul este deasemenea eficient pentru persoanele cu alergii ale pielii.


Bratara cu perle piersic de cultura

Tinutei tale de club nu trebuie sa ii lipseasca accesoriile! Da suflu petrecerii la care participi purtand bijuteriile SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord