AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii oferi in decembrie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile pe care trebuie sa le oferi in luna decembrie sunt multe. In luna decembrie este Mos Nicolae, Mos Craciun, Revelionul si la fiecare dintre evenimnet este frumos sa oferi un cadou.

Vremea isi imbraca poate cea mai frumoasa luna din an, in straie magice de sarbatoare, oferindu-ne un decembrie, asa cum il dorim, asa cum il visam un an intreg, si pentru care ne pregatim indelung cu emotie, cu nerabdare, cu gandul ca si anul acesta vom mai avea un Craciun, numai bun de pastrat in visteria amintirilor. Fulgii mari de nea care imbratiseaza cerul feeric ne poarta spre visare, spre timpul in care cu totii am fost copii, spre anii in care prima zapada, era poate cel mai important eveniment ce ridica in picioare micul nostru univers. Chiar daca timpul a lasat de mult in urma vremea ghidusiilor si a copilariei, cu siguranta fiecare a pastrat un locusor special,poate in minte, poate in suflet, in care gazduieste cu grija acei ani, acele momente care ne fac azi mai buni, mai iubitori, oferindu-le celor dragi de sarbatori o atmosfera calda, ce impleteste uimitor de bine mirosul imbietor al cozonacilor aburinzi, al bradului ce vesteste bucuria Craciunului, al darurilor pregatite cu multa atentie si caldura pentru cei apropiati. Anul acesta, uita de freamatul marilor magazine, uita de grijile pe care le aveai nestiind ce daruri sa alegi, de tot timpul irosit intre doua drumuri, anul acesta ofera celor dragi bijuterii din argint sau placate cu aur, bijuterii ce vor insemna un gest de nepretuit, un cadou ce va purta o parte din dragostea si afectiunea ta.

bijuterii din argint

Cercei infinit din argint cu piatra vernil

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, luna decembrie este mult asteptata,este timpul in care pregatim sarguinciosi si cu mare nerabdare ghetutelete si cizmulitele, sau impodobim cu suflet si speranta bradul de Craciun, vremea in care fiecare va primi cate un cadou, chiar daca peste an am fost mai mult sau mai putin cuminti.

bijuterii din argint

Set din argint cu perle de cultura

Lista magica cu cadouri transmite emotia si nerabdarea cu care cei dragi vor intampina aceste momente. Intocmeste-o cu grija si alege bijuteria perfecta pentru fiecare. Pentru micutii din jurul tau alege bijuterii in tonuri pastelate, sau bratari placate cu aur, pentru mama sau prietenele tale alege rasfatul bijuteriilor cu pietre semipretioase, cu siguranta te vor adora, si se vor etala cu bijuteriile primite ori de cate ori vor avea ocazia, iar pentru domii prezenti in viata ta, alege sa ii rasfeti cu bijuterii cu simboluri.

bijuterii din argint

Pandantiv cruce egipteana Ankh din argint cu piatra neagra 

Ofera-ti mai mult timp pentru tine si surprinde-i pe cei dragi tie, cu bijuteriile potrivite. Transforma fiecare zi in momente unice de care sa te bucuri!

bijuterii din argint

Cercei dubli din argint cu bile cu cristale

Vezi mai multe bijuterii ce poti sa le oferi de Mos Nicolae sau de Craciun disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord