AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii purtam la teatru

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Am asteptat cu nerabdare sa vina toamna, si cand spun asta, nu ma refer doar la faptul ca se arata zi de zi peste intreg orasul culori care sa-mi incante privirile, si care sa imi trezeasca toate motivele ce ma lasa sa visez cu ochii deschisi, nu doar pentru serile cu aroma placuta de ceai si carte, ci si pentru faptul ca toamna aduce cu generozitatea de care suntem privati o vara intreaga, deschiderea stagiunii la teatru. Pentru iubitorii de teatru o incantare, piese noi de vazut, piese vechi de revazut, de retrait, da de retrait, pentru ca cei care iubesc teatrul, traiesc si vibreaza la unison cu actorii de pe scena. Fiecare piesa de teatru are un farmec aparte si datorita spectatorilor, pentru ca nu poti sa nu observi si sa nu cultivi impresii placute, cu privire la tinuta, la aparitia fiecaruia, cu privire la eleganta care se raspandeste in aerul unei seri petrecute intr-o sala de teatru. Si pentru ca ne dorim sa aratam bine in orice moment, cu orice ocazie, nu putem neglija tinuta pentru o seara perfecta la teatru, o seara in care eleganta este cuvantul de ordine. Alege asadar o tinuta cu un croi simplu, intr-o culoare placuta, la care inevitabil adaugi o nota personala. Apeleaza cu incredere la bijuterii pentru ca vor transforma o tinuta simpla si aparent plictisitoare intr-un real reper al elegantei. Am ales de pe SilverZone.ro, pentru o seara la teatru, bijuterii cu perle, care exprima feminitate si care dau oricand o nota de distinctie.


Set din argint cu perle de cultura si cubic zirconia

In trei variante de culori, alb, negru sau piersic, perlele sunt intotdeauna o alegere inspirata in astfel de momente,si nu numai, pentru ca un colier cu perle sau o pereche de cercei poate completa oricand cu succes, o tinuta de zi sau o rochie pentru o cina in oras. Alege bijuteriile cu perle care iti plac si care se potrivesc cel mai bine stilului tau, si poarta-le pentru a te simti mereu eleganta! Bucura-te de noutatile pe care toamna aceasta le aduce, si fii mereu in pas cu noutatile SilverZone, pentru a avea tinute inedite, cu accente personale!


Bratara din argint cu marcasite si perle artificiale

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord