AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce cadouri se ofera de Craciun

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

De unde a aparut traditia schimbului de cadouri din noaptea de Craciun? De ce oferim cadouri? Pentru multi oameni, traditia de a oferi cadouri porneste de la dorinta de a aminti faptele bune ale Sfantului Nicolae care oferea cadouri celor saraci. Pentru altii, obiceiul are de-a face cu Magii din povestea de Craciun, care au calatorit foarte mult pentru a-i oferi micului Isus cadouri. Deasemenea, este posibil ca traditia de a oferi cadouri sa fie foarte foarte veche mai veche decat sarbatoarea Craciunului cand popoarele romane isi ofereau cadouri pe perioada iernii.

O cruciulita din argint poate fi cadoul potrivit de oferit in preajma sarbatorilor, pentru ca este un simbol al credintei o sa fereasca persoana de energiile negative.

bijuterii de argint

Cruciulita din argint cu aspect de aur alb cu pietre albe

Exista multe motive pentru care oferim cadouri de Craciun pentru prieteni. Oferim cadouri pentru a arata recunostinta, respect, dragoste, pentru a construi si a mentine relatii personale sau chiar pentru a ne cere scuze. In anumite locuri, exista diferite obiceiuri cu privire la oferitul si primitul cadourilor. De exemplu, in cultura japoneza, este de bun simt sa oferi cadoul cu ambele maini. In plus, indicat este sa oferi cadouri de o calitate similara celor pe care le-ai primit. O regula se aplica oriunde si anume, odata ce cadoul a fost oferit si acceptat, nu poate fi revocat.

Un cadou de Craciun pentru iubita poate fi un inel din argint sau o pereche de cercei. In cele mai multe cazuri cercei din argint sunt bijuteriile care sunt primite cu cel mai mare drag de catre doamne si domnisoare. O pereche de cercei din argint model floare sunt un cadou care o vor face pe mama ta foarte fericita.

bijuterii de argint

Cercei din argint model floare cu pietricele albe

De cele mai multe ori, prezentarea unui cadou de Craciun este la fel de importanta ca oferitul cadoului in sine. Imagineaza-ti ca ii cumperi iubitei un inel de logodna pe care i-l lasi pe masa din bucatarie cu un bilet pe care sa scrie: Ma gandeam ca o sa-ti placa. Acum imagineaza-ti ca ascunzi inelul intre petalele unui boboc de trandafir, inel care sa apara in mod magic in timp ce trandafirul infloreste sub razele soarelui.

bijuterii de argint

Inel din argint cu opal albastru 

Cand doresti sa oferi un cadou, prezinta-l intr-un mod creativ sau semnificativ. Exista zeci si zeci de moduri in care poti transforma oferitul unui cadou banal intr-o ocazie cu adevarat romantica.

Ai la dispozitie foarte multe modele de bijuterii cadouri de Craciun, cercei din argint, coliere cu pietre semipretioase, inele de logodna deosebite, bratari din argint, pandantive sau bijuterii placate cu aur! Le-ai adaugat pe lista cu cadouri? Grabeste-te! Craciunul se apropie! Vezi mai multe bijuterii ce poti sa le oferi de Craciun.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord