AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce culoare de bijuterie trebuie sa port?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Culorile se strecoara in viata noastra mai mult decat credem. Ele influenteaza in mare masura starea sau atmosfera unui loc, pe care doar in functie de alegerea culorilor il percepem drept cald, prietenos sau, dimpotriva rece si ostil. Fiecarei cifre ii corespunde o culoare benefica. Cifra ta este obtinuta din adunarea cifrelor care alcatuiesc data ta de nastere pana cand suma finala apare sub forma unei singure cifre. De exemplu 24.11.1991 se calculeaza in felul urmator: 2+4+1+1+1991= 1999 adica: 1+9+9+9, adica 2+8 =10 adica 1+0= 1. 1 este deci culoarea ta numerica, iar culoarea ta este rosu. Da click pe banda de culoare specifica.
 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre rosii de la SilverZone.ro

Bijuterii cu rosu

Se stie ca rosu este culoarea pasiunii si a fortei. Se spune ca rosu stimuleaza energia si incurajeaza actiunea si increderea in sine. Atunci cand ai de dus la capat un proiect, trebuie sa porti accesorii de culoare rosie.
 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre portocalii de la SilverZone.ro

Bijuterii cu portocaliu

Se considera ca aceasta culoare simbolizeaza curajul si creativitatea. Portocaliu este considerat ca fiind cea mai calda culoare din spectrul solar. Aceasta emana multa energie pozitiva persoanei care o poarta.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre galbene de la SilverZone.ro

Bijuterii cu galben

Fiind culoarea soarelui, galbenul este asociat in mod frecvent cu bucuria si energia pozitiva. De culoarea galben se mai spune ca are un efect pozitiv asupra felului in care te simti si este recomandat sa se regasesaca in locuinta propie. Galbenul este si culoarea luminii si a optimismului.
 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre verzi de la SilverZone.ro

Bijuterii cu verde

Nuanta de verde simbolizeaza echilibru, armonie, liniste sufleteasca, moderatie si bogatie; pe scurt, plusuri pe toate planurile. Culoare verde, este un simbol al determinarii de aceea se spune ca daca o persoana poarta bijuterii de culoarea verde isi va duce toate planurile la bun sfarsit, fara a lasa pe cineva sa ii stea in cale.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre bleu de la SilverZone.ro

Bijuterii cu bleu

Cu vibratiile sale linistitoare, culoarea bleu ajuta la calmarea emotiilor si faciliteaza dezvoltarea creativitatii, promovand inspiratia artistica, a exprimarii de sine si o mai buna perceptie cu persoanele din jur.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre albastre de la SilverZone.ro

Bijuterii cu albastru

Se spune ca albastru este o culoare ce reflecta devotament, adevar si seriozitate. Este o culoare pozitiva, care sugereaza in primul rand dreptate si cinste. Culoarea albastra este asociata cu cerul si marea. Ea semnifica expansiune, libertate si loialitate.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre mov de la SilverZone.ro

Bijuterii cu mov

Despre mov se spune ca este considerat ca fiind o culoare asociata cu onoarea, demnitatea si respectul de sine. Se spune ca movul este culoarea puterii, de aceea daca vrei sa ajungi pe o scara ierarhica mai ridicata si sa detii controlul, este bine sa porti un accesoriu de culoare mov care iti va fi ca o amuleta, care te va ajuta sa iti atingi obiectivul propus.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre roz de la SilverZone.ro

Bijuterii cu roz

Culoarea roz ofera celei care o poarta echilibru si elimina tensiunile psihice. In general persoanele foarte exigente cu ele insele ocolesc acesta nuanta deoarece li se pare lipsita de ,, greutateā€¯, insa tocmai lor le-ar face bine o portie de roz. Este aducatoare de prietenie si fericire.
 

 

 

Vezi aici colectia de bijuterii cu pietre aurii de la SilverZone.ro

Bijuterii cu auriu

Apartinand campului cromatic al galbenului, auriul este asociat, in general, ideilor de putere, bogatie si lux, cum este si metalul pretios de la care deriva numele culorii. Auriul in doze mici confera spatiului luminozitate, caldura si un caracter festiv. Sunt persoane care considera ca aceasta culoare a imprumutat efecte pozitive asociate soarelui: iubire, generozitate si cunoastere. Acum pot sa stabilesc cu usurinta care este culoarea mea numerica. Cand port bijuterii in functie de data nasterii acestea ma ajuta ca un talisman norocos.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord