AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cele mai frumoase bijuterii pentru mirese

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile- slabiciunile oricarei femei, indiferent de varsta, fie ca e matura sau extrem de tanara, fie ca este moderna sau conservatoare. Din vremuri stravechi pana in cele moderne, bijuteriile au inspirat femeile din lumea intreaga, dar cand vorbim de bijuterii pentru mireasa, aceastea dobandesc chiar si mai multa importanta. Purtand bijuteriile potrivite, poti accentua frumusetea rochiei tale de mireasa!

bijuterii cu perla

Bratara cu perle de cultura albe cu inchizatoare din argint

Poti alege bijuterii subtile sau bijuterii indraznete, bijuterii care sa fie o parte principala a aspectului tau.

bijuterii cu perla

Set din argint cu perle de cultura si zirconia: cercei lungi si pandantiv

In trecut, miresele isi asortau la rochia de mireasa un colier cu perle sau pur si simplu, purtau doar verigheta. Cum in ultimii ani au fost create atat de multe modele de bijuterii pentru mireasa, tendintele s-au mutat catre bijuteriile indraznete si mai elaborate, bijuterii perfecte pentru mireasa moderna.

bijuterii din argint

Inel model trandafir din argint cu pietricele albe

Lasand la o parte faptul ca bijuteriile completeaza rochia de mireasa, bijuteriile de nunta sunt acum purtate pentru a exprima individualitatea si personalitatea miresei.

bijuterii din argint

Colier pentru mireasa din argint cu pietre

Bijuteriile din argint cu imitatii de diamante arata absolul incantator la o rochie de mireasa de un alb pur. Poti alege, deasemenea, bijuterii din argint placate cu aur pentru a crea un contrast ametitor intre bijuterii si culoarea deschisa a rochiei.


Bratara din argint placat cu aur cu pietre transparente

Sunt multe modele de bijuterii in forme pe care le gasim in natura cum ar fi bijuteriile in forma de flori, petale sau frunze, impodobite cu margelute sau cristale stralucitoare. Poti purta bijuterii din argint cu scoica sau perle la nunta ta.

bijuterii din argint

Colier din argint placat cu aur cu flori din cubic zirconia

Poti alege un set din argint cu perle naturale, din categoria bijuterii din argint cu perle, care sa creeze un aspect echilibrat, impreuna cu celelalte bijuterii pe care ai de gand sa le porti in aceasta zi foarte speciala din viata ta.

bijuterii din argint

Set din argint: cercei si pandantiv cu perla de cultura alba

Bijuteriile perfecte pentru nunta nu trebuie neaparat sa iti taie respiratia sau sa fie exagerat de scumpe. Atata timp cat aceste bijuterii accentueaza si iti scot in evidenta cele mai bune caracteristici , poti spune ca sunt bijuteriile perfecte. Vei sti ca e bijuteria potrivita in momentul in care vei vedea o anumita bijuterie si iti vei da seama ca se potriveste perfect cu restul.

bijuterii din argint

Cercei din argint placat cu aur cu imitatii de diamante

Colectia noastra de bijuterii pentru mireasa te va impresiona cu siguranta, asa ca, fie ca esti mireasa, domnisoara de onoare sau pur si simplu o persoana din familia mirilor, colectia noastra eleganta de bijuterii te vor face sa stralucesti.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord