AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei cu citrin

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Citrinul este o piatra semipretioasa care a fost admirata si purtata in Grecia inca din perioada Hellenistica. Numele acestei pietre deriva din cuvantul francez “ citron “ care inseamna lamaie.

Citrinul este o piatra semipretioasa apreciata pentru culoarea galben – aurie data de prezenta fierului, dar si pentru asemanarea cu piatra de topaz.

Piatra de citrin este piatra succesului, a prosperitatii si a regenerarii. Piatra galbena induce incredere si optimism in relatiile de familie si afaceri, activeaza puterile mentale si emotionale.

bijuterii citrin din argint

Cercei din argint cu piatra semipretioasa citrin galben

In cazul in care galbenul sau portocaliul sunt culorile tale preferate, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unei perechi de cercei din argint cu citrin. Cu tonul lor citric, cerceii cu citrin adauga un element de culori calde si vesele in garderoba ta.

Cu adevarat mareti, purtand cercei din argint placati cu aur, cu piatra citrin, te vei simti rasfatata si vei atrage nenumarate priviri. Cerceii din argint cu citrin ar aduce un plus de splendoare oricarei colectii de bijuterii fiind potriviti multor ocazii speciale datorita feminitatii delicate ce o emana!

Lumineaza-ti tinutele, bucura-te de culorile vibrante ale pietrei citrin si imprastie bucurie inveselind ziua celor din jurul tau prin purtarea unei perechi de cercei cu citrin!

 Vezi aici toate bijuteriile cu citrin disponibile acum>>.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord