AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei cu piatra albastra

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Incepe vara, intr-o nota de culoare vie si optimism, si alege sa iti accesorizezi tinutele cu cercei in nuante de albastru! Culoarea preferata a celor mai multi oameni, albastrul, inspira incredere, devotament si responsabilitate.
Bijuterii albastre
Alege in sezonul de vara de porti cercei de culoare albastru deschis. Poarta cercei cu piatra albastra la o petrecere de seara.
cristale Swarovski albastre

Cercei din argint cu cristale albastre

Fie ca iti plac pietrele naturale albastre montate in cercei, fie preferi pietre perfect stralucitoare de cubic zirconia sau cristale Swarovski albastre, culoarea albastra iti va completa tinutele tale preferate. Albastru e cerul, albastra e marea.
cercei cu piatra albastra

Cercei din argint cu zirconia albastru

Bijuteriile cu piatra albastra sunt ca o amuleta norocasa pentru romantici.
Cercei floare albastra
O pereche de cercei mici model floricica cu piatra albastra ii poti purta tot timpul, cerceii pe lobul urechii fiind practici de purtat. Cerceii model florica sunt dragalasi si sunt iubiti de catre femei.
cercei cu piatra albastra

Cercei mici cu floricica albastra din argint

Pietre albastre
Culorile sunt magice, nuantele de albastru ne imbogatesc viata si ne incanta privirile, avand si cate o semnificatie benefica pentru descatusarea emotionala, spirituala, si ajuta chiar la vindecarea unor afectiuni. Foarte usor de asortat si de purtat, albastrul, simbolizeaza aspectul feminin si intuitiv al fiintei umane, iar cel mai mare avantaj al acestei culori, este ca poti sa porti nu doar haine albastre, ci si accesorii cu pietre albastre! Alege sa porti la o coafura coada de peste o percehe de cercei cu piatra albastra frumos lucrati.
cercei argint mici cu pietre albastre

Cercei mici din argint cu zirconia bleu

Bijuteriile cu pietricele albastre, iti pot inveseli si inviora orice tinuta! Asorteaza-le cu rochia preferata, cu o bluza sau cu o esarfa si cu siguranta, fiecare zi va fi un alt moment in care tu te vei face remarcata prin mult stil si rafinament! Pe tot parcursul zilei, cerceii cu piatra albastra iti vor da o nota fresh, iar seara se pot transforma in accesoriul de care ai nevoie pentru a completa orice tinuta mai sofisticata sau eleganta! Cerceii mici sunt purtati cu mare drag de doamne si domnisoare. O pereche de cercei model banut cu piatra albastra ii poti oferi cadou fiicei sau nepoatei tale cu ocazia absolvirii liceului, banutul fiind un simbol al norocului
cercei albastri argint

Cercei din argint model banut si piatra albastra

Poti sa afli ce fel de persoana esti dupa cerceii pe care ii porti. Mereu la moda, si foarte la indemana, cerceii din argint cu pietre albastre sunt accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca din colectia ta de bijuterii! Bucura-te de frumusetea culorilor, si inspira-te din modelele inedite si speciale pe care SilverZone le propune! Alege cerceii cu piatra albastra care te caracterizeaza cel mai bine, si asorteaza-i in fiecare zi, cu piesele vestimentare care iti plac cel mai mult! Te vei simti si vei arata cu adevarat speciala, purtand cerceii perfecti pentru frumusetea ta! In functie de zodie sau de numele pe care il porti, vezi ce nuanta de albastru ti se potriveste cel mai bine si alege cerceii potriviti.
Cercei argint cu kyanite si topaz bleu

Cercei argint cu kyanite si topaz bleu

Cercei din argint cu pietricele albastre si bleu

Cercei din argint cu pietricele albastre si bleu

Cercei cu turcoaz albastru reconstruit si marcasite din argint

Cercei cu turcoaz albastru reconstruit din argint

Cercei cu piatra albastra pentru toate gusturile la preturi accesibile gasesti pe Silverzone.ro

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord