AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei din argint perfecti pentru tine

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cercei din argint perfecti pentru tine sunt cei care te fac sa tii capul sus si sa zambesti.

Te-ai intrebat mereu ce tip de cercei ti se potrivesc, ei bine, tine cont de anumite detalii pentru a avea mereu un aspect placut pentru de cei din jurul tau.

Tine cont de forma fetei tale. Astazi, poti gasi multi cercei perfecti, facuti parca pentru a fi purtati chiar de tine!

SilverZone.ro iti pune la dispozitie cercei din argint care sunt pur si simplu fantastici! Relaxeaza-te cautand pe SilverZone.ro perechea de cercei favorita, o meriti din plin!


Cercei candelabru din argint cu piatra rosie

Cerceii au evoluat de-a lungul timpului de la cele mai simple forme si modele la unele foarte interesante care intrec imaginatia multora dintre noi. Sunt foarte multe modele de cercei frumosi din care sa alegem! Ce metal sa aleg? Ce piatra ar trebui sa aiba cerceii mei? Ce stil sa adopt cand aleg cercei din argint? Unde vreau sa port acesti cercei? Care sa le fie lungimea? Sa port cercei lungi sau micuti? Sa aleg cercei rotunzi sau patrati? La aceste intrebari trebuie sa raspundem privind u-ne in oglinda pentru a sti ce pereche de cercei vrem sa cumparam.


Cercei dubli din argint cu perle de cultura albe

Tinuta office si cerceii potriviti

Cercei dubli din argint cu perle de cultura ii poti asorta fara plobleme la o tinuta office. Iti poti lasa parul desprins pe spate sau prins intr-o coada lejera. Trebuie avut grija sa nu incarci tinuta cu foarte multe accesorii. Spre exemplu mai poti adauga un inel din argint cu perla de cultura, asadar completand tinuta cu accesorii din argint cu perle de cultura. Perlele de cultura fac o femei sa se simta sigura pe ea in orice situatie.

Cercei cu pietre


Cercei din argint cu trandafir si piatra Lapis Lazili

Te-ai gandit ce semnifica si ce beneficii iti aduce piatra de la biuteriile purtate de tine? Piatra Lapis Lazuli are rol protector, confera purtatoarei noroc si prosperitate. Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, toate aceste zodii au ceva in comun, acel ceva este piatra Lapis Lazuli. Piatra Lapis Lazuli este considerata silmbolul regalitatii. Asorteaza Cercei din argint cu trandafir si piatra Lapis Lazuli cu o camasa alba. Trandafirul albastru din ceramica este lucrat minutios si delicat sa confere un aspect finut.


Cercei rotunzi model rasucit din argint

Tendintele din anii 90 revin, tot mai multe femei si adolescente poarta cercei creole din argint. Cercei rotunzi din argint pot fi simpli sau rasuciti, de diferite dimensiuni, de la 60 mm pana la 26 mm sau 14 mm, asta in fuctie de forma fetei si de tinuta. O pereche de cercei rotunzi din argint si cu parul prins in coada de cal vei fi exact din anii 90 sau daca vrei sa scoti in evidenta fata matura si rebela din tine asorteaza la ceaca din piele o pereche de cercei rotunzi model rasucit din argint. Acest gen de model cercei creole nu se demodeaza.


Cercei bila 6 mm din argint

Cercei bila din argint sunt la mare cautare deaorece sunt la moda. Cercei biluta din argint ii porti asorta la tinute sport, office sau tinute casual. Intodeauna este bine sa asortam corespunzator tinuta cu bijuteriile.

Vezi toata oferta de cercei din argint.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord