AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei pentru mirese

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cercei pentru mirese sunt alesi din suflet. Cauti cercei pentru mirese? Cerceii sunt bijuteriile care simbolizeaza perfectiunea si iti doresti sa ai la rochia ta de mireasa o pereche de cercei cu totul deosebiti.

Cercei pentru mirese deosebiti

Alege cercei cu pietre de cubic zirconiu. Pietrele stralucitoare de cubic zirconia ofera cerceilor din argint pentru mirese acea senzatie ca ai in fata o bijuterie foarte fina cu diamante. Taiati rotund, marchiz sau in forma de para, cerceii din argint cu zirconiu stralucesc la fiecare pas pe care il faci.

Fii sigura ca arati ca o zeita in una din cele mai importante zile din viata ta daca porti bijuterii din argint uimitoare cu pietre de calitate. Cercei lungi sunt potriviti pentru o tanara cu parul lung. La o impletitura eleganta alege sa porti o pereche de cercei de nunta lungi din argint decorati cu pietre de cubic zirconia. 

cercei lungi din argint

Cercei din argint lungi cu pietre de cubic zirconia

Cerceii sunt cele mai importante bijuterii pentru mireasa. Nunta este poate cel mai important eveniment din viata unei femei, la care fiecare vrea sa arate cat mai bine cu putinta. Cerceii pentru mirese adauga un detaliu sofisticat rochiei tale de mireasa.

cercei din argint

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cercei pentru mirese placati cu aur

Cercei pot fi de toate formele si toate marimile, dupa gustul celei care ii alege. Cerceii pentru mireasa pot fi din aur sau din argint placat cu aur decorati cu pietre scumpe naturale. Nimic nu poate fi mai splendid decat o pereche de cercei din argint placati cu aur cu pietre semipretioase colorate. 


Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Chiar daca nunta ta va fi organizata in aer liber, vei dori sa porti bijuterii elegante. Toate bijuteriile de mireasa sunt bijuterii elegante pentru o rochie frumoasa. Bijuteriile placate cu aur sunt menite sa iti puna in valoare frumusetea. O pereche de cercei lungi din argint placat cu aur ii poti purta la o rochie ivoar.

bijuterii placate cu aur

Cercei lungi din argint placat cu aur si pietre semipretioase

Cercei pentru mirese cu perle naturale

Cerceii pentru mirese cu perle naturale ofera rochiei tale de mireasa o frumoasa balanta intre senzualitate si stralucire, oferindu-i in acelasi timp acea senzatie de vintage, de pretios. Detaliile si formele unei bijuterii pentru mireasa creeaza atractie si au un efect iluminant si pur asupra intregii tale tinute.

cercei perla trandafir

Cercei model trandafir din argint cu perla de cultura alba


Perlele naturale nu se demodeaza niciodata. Sunt unice prin forma lor imperfecta si emana o energie pozitiva. Perlele de culoare alba au un efect calmant si se adapteaza la emotiile pozitive. Perlele montate in argint dau cerceilor pentru mireasa senzatia de prospetime, fiind feminini dar nu prea formali. Cerceii cu perle de naturale montate in argint sunt ideali pentru o nunta in aer liber sau pentru petrecerea dinaintea nuntii.

bijuterii cu perle

Cercei din argint cu perla de cultura si cubic zirconia

In ziua nunti trebuie sa arati perfect, pentru ca esti in centrul atentiei. Rochia de mireasa frumos croita, coafura inedita, manichiura perfecta si buchetul cu flori deosebite se asorteaza perfect cu cerceii din argint pentru mireasa. Esti seducatoare si stapana pe situatie cu bijuterii fine si pretioase. 

Cercei pentru mirese poti alege sa cumperi online impreuna cu alte bijuterii pe care doresti sa le ai in cutia ta de bijuterii.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord