AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei pentru vacante exotice

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Spun pentru vacante exotice pentru ca acesti cercei par a fi desprinsi din visul unei vacante ideale, sau mai bine zis ireale. Acesti simpli cercei revarsa peste gandurile noastre un colt de rai, cu apa limpede, de un albastru deschis, aproape neverosimil...un albastru neatins, pur, nepatat. Sau un cer senin, luminat de soare. Iar stralucirea blanda a perlelor de cultura si luminozitatea cuartului completeaza perfect acest vis.

    

Poarta acesti cercei atunci cand ti-e dor de vacanta, sau atunci cand vrei sa iti amintesti despre un astfel de loc, daca ai fost atat de norocoasa incat sa il fi vizitat deja. Sau atunci cand spiritul tau este impacat si linistit, in ton cu aceste locuri desprinse parca din Rai.

cercei piatra bleu

Cercei din argint cu cristale bleu

Si varianta pe care o prefera si la care viseaza toata lumea, poarta-i atunci cand pleci intr-o astfel de vacanta :). Sau daruieste-i persoanei care aduce un strop de cer senin si liniste in tumultul vietii tale. Puteti vedea pe site-ul nostru toata colectia de cercei.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord