AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei verigi din argint pentru orice tinuta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cercei verigi din argint pentru orice tinuta gasesti in multe modele fumoase.  Cerceii cu cerc sunt modele clasice mereu la moda si fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin o pereche care poate fi purtata in fiecare zi.

Exista o multime de dimensiuni si modele de cercei rotunzi (creole) care variaza de la formal la casual. Unele modele de cercei rotunzi au pietre pretioase, in timp ce modele de cercei verigi sunt din metal simplu.

Daca iubesti independenta si iti place sa traiesti conform propiilor norme poti alege o pereche de cercei rotunzi din argint fara pietre lucrati in stil balinez.

cercei rotunzi din argint

Cercei rotunzi din argint in stil balinez

Istoria cerceilor rotunzi

Potrivit unei surse din New York Times, purtarea cerceii rotunzi dateaza din secolul al IV-lea, cand au fost introdusi pentru prima data de nubieni in ceea ce este acum Sudanul actual, Africa. Atat barbatii cat si femeile egiptene ii purtau, inclusiv membrii regalitatii. Regine si faraoni precum Nefertiti, Hatshepsut, Tutankhamen, Cleopatra au vazut cerceii, ,,ca pe ceva ce sporeste frumusetea si sexualitatea”, a spus Yekaterina Barbash, curator de arta egipteana la muzeul Brooklyn. 

cercei creole din argint

Cercei din argint creole medii cu pietre de cubic zirconia

Cum sa porti cercei rotunzi?

Iata cateva sfaturi de stil despre cum sa alegi cerceii rotunzi potriviti la diferite tinute si ocazii. Cerceii verigi mici din argint au facut parte din viata a milioane de femei de-a lungul timpului. Din varsta copilariei fragede pana la maturitate cerceii rotunzi model veriga sunt purtati zi de zi pentru ca sunt confortabili in momentele de relaxare. Primii cercei de fetite sunt verigutele din argint sau din aur.

cercei verigi

Cercei verigi din argint

Desi tehnologia a avansat iar trendul in materie de bijuterii a suferit schimbari, cerceii verigi din argint se pastreaza inca in topul preferintelor femeilor. Acest tip de cercei verigi sunt unici datorita faptului ca sunt populari atat in randul adolescentelor cat si in randul doamnelor mature. Cerceii in forma de veriga se potrivesc frumos pe lobul urechii si pot fi lucrati din argint, aur, sau din inox placat cu aur de 18 karate decorati cu pietre stralucitoare de cubic zirconia sau cristale Swarovski.

cercei verigi

Cercei verigi placati cu aur cu pietricele de zirconia

Datorita versatilitatii si a designului unic, cerceii veriga se potrivesc la orice tinuta, chiar si la tinutele lejere pentru plimbari, cumparaturi, tinute sport, tinute de casa, uniforma de lucru, ceea ce ii fac extrem de populari atat randul femeilor cat si in randul barbatilor din intreaga lume. Cercei barbatesti sunt cercei veriga lata simpla din argint.

cercei verigi

Cercei veriga lata simpla din argint

Cerceii verigi se potrivesc tuturor stilurilor de imbracaminte. Fie ca porti cea mai eleganta rochie sau cei mai simpli blugi, fie ca iesi in club sau mergi la serviciu, sigur vei gasi o pereche de cercei verigi care sa se potriveasca perfect tinutei tale. Cerceii verigi au calitatea de a-ti evidentia forma perfecta a fetei dand imaginii tale un aer elegant, sexy si stralucitor!

cercei verigi

Cercei veriga cu pietricele din argint placati cu aur decorati cu pietre de cubic zirconia

Cum sa porti cercei cu cerc simplu?

Doar pentru ca mergi la cumpratauri sau la film cu prietenii, nu inseamna ca nu poti sa porti un model lejer de cercei, o peche de cercei rotunzi creoli. Alege o pereche dintre preferatii tuturor – cercuri clasice. Diamentrul unui cerc clasic variaza de la 30-40 mm, care se potriveste bine cu o camasa alba preferata si blugi.

cercei rotunzi din argint

Cercei din argint creole

Daca doresti sa asortezi o pereche de cercei verigi la o tinuta de petrecere, opteaza pentru cei cu pietre stralucitoare care-ti vor lumina chipul instantaneu sau la finisajul cu striatii diamantate. Cerceii verigi din argint fac orice femeie sa arate mai atragatoare iar SilverZone.ro iti pune la dispozitie zeci de modele. Alege cercei model veriga potriviti.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord