AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Colier cu ametist

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiEste inca iarna, si zi de zi, parca tot mai sarguincioasa, aceasta ne face martorii unor peisaje cu adevarat cuceritoare, cu fulgi jucausi, ce imbratiseaza fiecare colt din nemarginire. Acum este momentul sa te bucuri de zile cu adevarat minunate, si sa profiti de anotimpul rece. Fii mereu pregatita sa surprinzi, si alege pentru acest sezon combinatii cat mai inedite si spectaculoase. Iarna iti ofera prilejul, sa iti scoti in evidenta stilul si personalitatea, prin diverse combinatii vestimentare, pe care bineinteles le trasformi in tinute de top, cu ajutorul bijuteriilor ce nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata. Si pentru ca bijuteriile sunt de o mare importanta, si iti desavarsesc aspectul, este important sa optezi pentru cele care sunt de calitate, si pe care le poti asorta cu usurinta la mai multe tinute. O bijuterie, ce nu isi va pierde valoarea in timp, si care te va incanta este colierul cu ametist. Culoarea mov, a ametistului te va cuceri cu siguranta, inspirandu-te sa creezi tinute interesante, care vor atrage toate privirile de admiratie. Movul este o culoare fascinanta, extrem de seducatoare, ce transmite o nota aparte de mister si grandoare. Fiind o nuanta foarte placuta, cu accente feminine si delicate este si usor de purtat si asortat, iar SilverZone iti propune sa iti accesorizezi atat tinutele de zi, cat si cele de seara cu un colier cu ametist. Lasa-te rasfatata de mirajul culorii mov si lumea fascinanta a bijuteriilor din argint si experimenteaza mereu alte si alte combinatii vestimentare, pe care sa le evidentiezi armonios cu ajutorul unui colier cu ametist ce completeaza perfect stilul si personalitatea ta.
Colier din matase japoneza lila cu ametist, perle de cultura vopsite si margele

Colier din matase japoneza lila cu ametist, perle de cultura vopsite si margele

Colier din argint placat cu aur cu pietre semipretioase: ametist mov, topaz bleu, peridot verde

Colier din argint placat cu aur cu pietre semipretioase: ametist, topaz, peridot verde

Bucura-te de iarna, si poarta zi de zi, un stil aparte, care sa te puna in valoare si care sa iti transmita energia si tonusul de care ai nevoie pentru a-ti construi zile frumoase, de neuitat! Vezi si alteĀ coliere cu ametist disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord