AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Coliere din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Colierele de argint au aparut inca din epocile preistorice, colierele au fost menite sa infrumuseteze si sa afirme rangul social al femeilor ce le purtau. Astazi orice femeie poarta coliere, indiferent de rangul social ce il detine. Mari sau subtiri, colierele au avut mereu un rol special in tinuta unei femei, fiind ideale pentru a adauga un plus de glamour unei tinute elegante de birou. Acestea pot oferi un plus de feminitate unei tinute si te pot ajuta sa iesi din monotonia oferita de o tinuta de zi. Iti poti inviora ziua asortand un colier din argint cu forme perfecte unei tinute de birou lipsita de vitalitate. Asorteaza un colier cu Yig si Yang la tinuta ta preferata. In filozofia si cultura Chinezeasca, yin si yang sunt fundamentale. Aceste concepte reprezinta fortele primordiale si complementare ce compun universul si toate componentele acestuia. Yin - "loc intunecos", Yang - "loc insorit".

bijuterii argint

Colier din argint Yin - Yang si cubic zirconia

In tendinte se afla colierele scurte la baza gatului dar si colierele lungi, colierele din argint cu perle, coliere cu pietre semipretioase, lantisoarele cu pandantive din argint sau cu pandantive cu pietre pretioase, lanturi din argint sau coliere placate cu aur.

Un colier deosebit pentru o tinuta eleganta si plina de gratie la birou sau la o iesire in oras este colierul din argint si o perla alba de cultura pozitionata pe mijlocul barei de argint. Cu sigurante v-a fi remarcata perluta de cultura. Pune-ti in valoare tinuta cu bijuterii din argint, adauga la tinuta ta un coliere din argint 925 sau un colier realizare handmade, colier cu argint simplu, colier cu pietre colorate, colier cu zirconia. Important este sa se potriveasca tinutei si sa nu mai in alta extrema.

bijuterii argint

Colier din argint si perla de cultura

Bijuterii cu semnificatie, colier eternity pentru cineva drag. Aparent un colier foarte simplu dar semnificatia lui este complexa. Daca oferi cadou colier cu simbol eternity iubitei atunci semnifica dragaoste infinita, pentru totdeauna. Atunci cand cadoul este destinat unei prietene simbolizeaza prietenie eterna. Cadou pentru cineva drag care face parte din inima ta. Bijuterii argint cerc oricand la moda.

bijuterii argint

Colier Eternity din argint cu pandantiv rotund

Colier cu fluturas din argint pentru persoana draga. Colierul cu pandantiv fluture este decorat cu mici pietricele de zirconiu care da un plus de eleganta.. Tot din aceasi categorie colier cu fluture poti gasi si colier albastru cu pietre si fluture decorat cu email albastru. Regasesti o gama variata de bijuterii argint pe www.silvezone.ro, lasate cucerita de bijuterii unicat deosebite.

bijuterii argint

Colier din argint cu pandantiv fluture si cubic zirconia

Colier si cercei pentru evenimente importante din viata ta. Colierul si cerceii sunt realizate din argint cu pietre ametist. Farmecul ametistului vor evidentia tinuta si feminitatea indiferent de varsta.

bijuterii argint

Set format din colier si cercei din argint cu ametist

Sa nu uitam si de copii, bijuterii copii coliere pentru copii tip Lariat. Colierul tip Lariat a intrat la moda in ultimul an. Fetitele sunt foarte incantate de acest model deosebit, pe placul lor mai sunt si pandantive amuzante la care poti achizitiona si un lant din argint, asta in cazul in care nu ai deja unul acasa.

bijuterii argint

Colier din argint in stil minimalist tip Lariat cu bara si cercuri

O tinuta nu este completa daca nu o accesorizezi cu bijuterii din argint potrivite. Fie ca preferi bijuterii mari sau mici, pietre colorate sau perle de cultura, important este sa iti alegi bijuteriile potrivite tie.

Fa-te remarcata cu un colier din argint cu pietre.Click aici pentru oferta de coliere disponibila pe SilverZone.ro.

Atunci cand femeile doresc sa poarte un anumit colier, cauta sa vada ce simbolizeaza piatra pandantivului si ce influienta are asupra ei. Fiecare bijuterie din argint si piatra are povestea ei.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord