AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Coliere lungi

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Colierele lungi sunt la moda. Alege sa oferi cadou persoanelor dragi coliere lungi cu pietre colorate sau poarta chiar tu aceste bijuterii frumoase.

Coliere lungi cu turcoze

Colierele cu turcoaze sunt unele dintre accesoriile cele mai apreciate pentru efectul si abilitatea de a scoate in evidenta o tinuta alba, sau simpla. Acesta este motivul pentru care colierul turcoaz nu trebuie sa lipseasca din cutia cu bijuterii a femeii moderne.

coliere lungi frumoase

Colier lung cu turcoaz reconstruit, perle de cultura, alama

Coliere lungi aurii

In trend sunt colierele mari, cu pietre semipretioase, colierele supradimensionate, in culori deschise cum ar fi rozul pietrei de cuart, albastrul pietrei de turcoaz sau rosul pietrei de coral. Cu cat aceste pietre au forme mai apropiate de starea lor naturala , forme neregulate, cu atat sunt mai pretioase, mai frumoase, forma nedefinita a pietrei regasindu-se in tendintele acestui an.

coliere lungi

Colier lung din alama cu peridot

Colierele lungi te ajuta sa ai succes

O bijuterie noua frumoasa, mai ales un colier lung iti aduce un plus de incredere si placerea de a il purta cu mandrie si cu spatele drept. Starea de spirit este oglindita in expresia fetei tale, in postura, in limbajul trupului si parca iti este mai usor sa treci peste situatii dificile atunci cand esti multumita de felul in care arati si ai mai multa incredere in tine. Colierele lungi iti schimba atitudinea te fac sigura pe tine si iti pun in valoarea personalitatea. Ii poti oferi cadou unei persoane dragi din viata ta un colier lung cu Lapis Lazuli albastru. Bogatia pietrelor unui colier lung albastru ii va da multa energie pozitiva. 

coliere lungi

Colier lung cu Lapis Lazuli albastru si perle gri de cultura

Coliere lungi - modele superbe

Un colier cu pietre semipretioase de diferite culori, poate fi accesoriul perfect pentru tinute elegante, pentru seara de Craciun sau pentru Revelion, si poate fi cadoul perfect pentru sotie, mama sau prietene. Orice colier oferit cadou, transmite un mesaj, pe care sigur il vor descifra persoanele dragi voua. Colierele lungi completeaza orice stil, casual, office sau elegant.

Colier lung cu pietre semipretioase: agat, cristal de stanca si sticla

Colier lung cu pietre semipretioase

Colier lung cu pietre semipretioase lapis lazuli, turcoaz verde, scoica, perle de cultura si margele din sticla

Colier lung cu pietre semipretioase

Colier lung cu pietre semipretioase ametist

Colier lung cu pietre semipretioase

Coliere lungi cu pietre colorate

Binecunoscutul efect al colierelor lungi de a subtia, le fac irezistibile in fata acelor femei care vor o talie de viespe si o tinuta de invidiat la petrecerile la care vor participa. Poarta un colier foarte lung din perle naturale la o tinuta eleganta sau la o camasa deosebita si sigur te vei simti ca o regina avand toate privirile atintite asupra ta. Colierele moderne sunt cele confectionate din pietre naturale cu cristale multicolore si margele din sticla. Un colier din onix sau cuart fumuriu este potrivit unei femei puternice, independente iar colierul cu pietre semipretioase si coral rosu unei femei careia ii place sa fie admirata.

Colier cu pietre semipretioase onix negru, agate si argint

Colier cu pietre semipretioase

Colier lung cu pietre semipretioase cuart fumuriu

Colier lung cu pietre semipretioase

Colier lung cu pietre semipretioase: coral, cuart fumuriu, onix, labradorit si sticla

Colier lung cu pietre semipretioase

Coliere lungi online

Indiferent de stil sau preferinte, pe site-ul SilverZone.ro gasiti bijuterii si accesorii pe placul oricui, indiferent de sex sau varsta. Doamnele si domnisoarele pot alege din multe modele frumoase de coliere lungi care pot fi purtate in viata de zi cu zi sau la diferite ocazii.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord