AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Coliere pentru un sfarsit de vara chic

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ati observat ce superba a fost vremea in ultima perioada? Atat de cald si insorit! Papucii de plaja au fost scosi din dulap de mult timp, rochiile vaporoase si pantalonii scurti sunt peste tot si nu trebuie sa ne simtim vinovate pentru ca mancam cate o inghetata zilnic. Sa porti coliere vara poate fi putin dificil mai ales pe parcursul zilei. Poti simti ca te sufoci sau ca transpiri daca nu porti colierul potrivit. Dragele noastre cititoare, va vom propune cateva coliere de vara usor de asortat, care vor arata fabulos in orice ocazie. Pe timpul verii, colierele pot parea prea mult dar daca esti adepta rochiilor cu decolteu, un colier interesant poate atrage atentia si ii poate da tinutei tale simple un punct focal. Anul acesta sunt in trend colierele masive si colorate, dar recomandat este sa porti cate un singur accesoriu la fiecare tinuta. De exemplu, alege un colier supradimensionat, asorteaza-l la o rochita vaporoasa si vei obtine o tinuta frumos accesorizata. Iata cateva modele pe care noi le iubim:


Colier cu argint si pietre semipretioase ametist

Colierele arata superb si poti fi aventuroasa cand vine vorba de culori, mai ales pe parcursul zilei. Opteaza pentru coliere in forme si culori indraznete la o tinuta luminoasa de zi sau pentru coliere cu motive florale in tonuri sofisticate, la o tinuta de seara. Intr-o cromatica destul de variata, colierele Silverzone.ro vor da o nota de magie tinutei tale de vara. Ai toate motivle sa iti placa la nebunie. Daca colierele indraznete nu sunt stilul tau, poti opta pentru lantisoare din argint cu pandantiv. Aceste lantisoare adauga o nota glamour tinutei tale, spre deosebire de margele care au un aer retro.


Colier floare cu spinel roz din argint placat cu aur

Funky, cu motive etnice, minimaliste, din argint sau placate cu aur, vei adora aceste bijuterii de vara care pot fi asortate la orice tinuta. Colierele sunt minunate! Luminoase si vesele, in culori vii si pline de stralucire, aceste bijuterii splendide surprind spiritul spontan de vara. Poarta-le pentru a avea un sfarsit de vara chic!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord