AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum asortam bijuterii la rochia de seara

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cum asortam bijuterii la rochia de seara? Bijuterii elegante la preturi accesibile poti alege fie din aur fie din argint. Colectia de bijuterii moderne este mai splendida ca niciodata. Cele mai frumoase bijuterii de seara sunt cerceii lungi. O seara frumoasa petrecuta cu persoanele apropiate este mai speciala daca porti o rochie asortata cu cercei din argint deosebiti decorati cu pietre mari de cubic zirconia. Pentru o seara speciala alege cercei model infinit din argint.

cercei eleganti bijuterii din argint

Cercei infinit din argint cu piatra vernil

Cristalele din sticla si bijuterii cu cristale Swarovski stralucesc diafan in lumina serii. O tinuta completa cu accesorii de exceptie, este sa asortezi o rochie eleganta de seara la bijuterii cu cristale Swarovski. Datorita cristalelor frumos stralucitoare, coafura si tinuta ta vor fi scoase in evidenta. Alege sa porti o pereche de cercei in forma de inima rosie cu cristal Swarovski.

Swarovski cristale argint lungi

Cercei inima rosie cu cristal Swarovski Elements din argint

Nimic nu poate fi mai splendid decat bijuterii cu cristale Swarovski. Celebreaza-ti senzualitatea cu o bijuterie eleganta frumos lucrata de un bijutier iscusit. Un set din argint cu cristale Swarovski, il poti purta la o petrecere cu prietenii. Vei fi in centrul atentiei toata seara.

Swarovski cristale argint lungi

Set din argint cu cristal Swarovski Elements albastru: cercei si pandantiv

Tipuri de decolteu la rochia de seara si modele de bijuterii

Decolteu Patrat

Forma geometrica a decolteului la rohia de gala este o alternativa moderna la decolteurile traditionale. Poarta un colier cocker fix la baza gatului, sau alege un colier cu perle la baza gatului. Bijuteriile cu perle sunt elegante Un colier mare combina opulenta si puritatea. Eleganta este o pace interioara stralucitoare.

bijuterii din argint elegante

Colier din argint cu perle de cultura

Decolteu tip inima

Este similar celui patrat, insa in mod delicat coboara in unghi la mijloc, si ofera imaginea unei inimi. Fiind un simbol romantic, decolteul inima este destul de intalnit la petrecerile de seara. Alege sa porti un lantisor cu inimioara sau o bratara cu pietre semipretioase care iti va pune in valoare tinuta.

bijuterii din argint elegante

Bratara din argint cu rodolit si topaz bleu

Decolteul barcuta

Este un decolteu ingust pe zona gatului, este foarte modern si chic. Este potrivit pentru femeile cu gat subtire si umeri ingusti, deoarece completeaza trasaturile. La acest model de rochie alege fie o bratara fie cercei din argint lungi decorati cu pietricele.

bijuterii din argint elegante

Cercei candelabru model infinit din argint cu pietricele

Decolteu in forma de U

Forma rotunda a decolteului poate fi folosita pentru a balnsa o fizionomie cu trasaturi unghiulare. La o rochie cu acest decolteu poarta un inel din argint 925 cu pietre semipretioase colorate. Vei fii vedeta serii cu inel deosebit din argint.

bijuterii din argint elegante

Inel din argint cu marcasite si pietre semipretioase

Decolteu cu anchior

Acesta este decolteul in unghi clasic si arata bine aprope pe oricine. Este o alegere buna pentru persoanele cu fata rotunda. Alege la o rochie eleganta cu decolteu anchior sa porti un inel lat din argint cu pietre.

bijuterii din argint elegante

Inel lat din argint cu pietre

Alege bijuterii de seara asortate in set pentru a fi mai eleganta. Colierele cu pietre semipretioase si seturile din argint cu pietre vor imbunatati aspectul rochiei tale de seara.

bijuterii din argint elegante pietre naturale semipretioase

Set format din colier si cercei din argint cu ametist

La o rochie verde sau vernil adauga un plus de eleganta cu un set din argint cu granate. Bijuteriile din argint cu granate se asorteaza reusit si cu rochii de alte culori.

bijuterii de seara
Set pietre grena

Set cu pietre grena

Un set din argint cu pietre albe innobileaza orice rochie rosie sau o rochie mov de ocazie.

Set cu pietre albe din argint 925 cercei si pandantiv

Set cu pietre albe din argint

Bijuterii unice si irezistibile pe care sa le porti la rochii de seara gasesti intr-o gama larga de bijuterii pe Silvezone.ro. Cumpara online bijuterii pentru ocazii speciale dar si pentru viata de zi cu zi. Imagineaza-ti, doreste-ti si vei avea bijuterii frumoase!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord