AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum sa asortezi brosa din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

De la simple si practice la elaborate si excentrice, brosele din argint au potentialul de a inspira si transforma multe tinute. Brosele sunt printre putinele categorii de bijuterii ce nu au limite de marime, care pot fi purtate la orice tip de tinuta, eleganta sau casual. Brosele mici sunt comune dar brosele mari purtate de modele pe podium, intr-un show de moda, reprezinta manifestarea dezlantuita a creativitatii fara limite a unui designer ce-i poate inspira chiar si pe aceia care par sa le fi vazut pe toate. Cand vine momentul sa fii plina de farmec, cauti rochii de designer, o geanta rafinata, o pereche superba de pantofi cu toc sau cele mai frumoase bijuterii. Pe langa inele, bratari, coliere sau cercei, sa nu uiti brosa, de cele mai multe ori trecuta cu vederea, accesoriu ce poate condimenta orice look, de la clasic la contemporan. O brosa din argint este ca o atingere magica dintr-un basm: fie te face sa arati nemaipomenit fie nu. Daca vrei ca brosa din argint sa aiba efectul dorit asupra tinutei tale trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi: - poarta o brosa nu foarte mare dar nici foarte mica pentru ca cei din jur tau sa observe efectul asupra tinutei tale.

bijuterii din argint width=

Brosa din argint model flori cu marcasite si pietre colorate

Asorteaza brose nu foarte grele la rochii subtiri pentru a evita formarea neatractivelor cute, evita sa asortezi brose foarte colorate la tinute formale, pentru a nu atrage atentie nedorita. Fie ca porti brose din argint pentru a te mentine in trend cu ultimele tendinte, fie ca doresti ca tinuta sa fie mai atragatoare, un lucru este sigur O brosa din argint te va scoate din tipare si vei atrage toate privirile.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord