AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum sa faci un colier in 3 pasi

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Am decis sa va expunem o modalitate simpla de a realiza un colier elegant. Aceasta propunere iti va pune la incercare talentul artistic. Ai nevoie doar de cateva lucrusoare, nu necesita mult efort, iar rezultatul este unul foarte cute. Colierele handmade sunt in tendinte sezonul acesta, insa unele nu sunt realizate din materiale speciale. Chiar tu iti poti face unul, recicland materiale de care nu mai ai nevoie. Ai nevoie de o panglica, perlute, ata, ac si mult spor. Pot fi de culori diferite pentru un plus de efect, cu fasii de materiale mai lungi sau mai scurte.

Noi am ales combinatia de galben-verde pentru ca si asa e vara si stim prea bine ca anul acesta culoare "vedeta" este verdele. Simplu de realizat si il poti purta la o vestimentatie casual si de ce nu si la una foarte eleganta daca perlele sunt naturale. Poti picta perlutele sau chiar poti sa le alegi direct colorate. Intotdeauna va exista o rochita sau o pereche de pantofi la care sa adaugi aceasta bijuterie perfecta cu care sa fie accesorizate asa cum trebuie. Acesti pasi sunt folositori pentru crearea unui colier la baza gatului, perfect pentru o rochie cu spatele gol, deoarece nu are incuietoare, ceea ce iti va permite sa-l lasi sa cada frumos pe spatele gol si sa-i faci un nod, pentru un efect deosebit. Deci ce parere ai? Ti-au fost utile aceste sfaturi?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Cum sa faci un colier in 3 pasi
Elya2013-07-11 22:24:20

Superb. Felicitari pentru tot ceea ce faceti.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord