AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum sa purtam perle

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Pornim de la ideea ca bijuteria te reprezinta, "Spune-mi ce porti, ca sa iti spun cine esti!" Pentru cele care poarta perle, le descoperim un caracter matur, pur si plin de feminitate. Perlele fac o femeie sa arate exceptional, fac o tinuta sa fie speciala, asa ca orice rochie simpla se transforma intr-una eleganta cu ajutorul perlelor. Este important sa stim cum sa le purtam pentru a arata bine. Astazi, spre deosebire de perioada trecuta, se pot purta la orice ora a zilei intr-o combinatie diversificata.


Colier din 5 siraguri cu perle albe si negre de cultura

Dupa cum bine stii, perlele se pot purta la ocazii formale. O rochie neagra, eleganta, la care asociem un colier de perle la baza gatului si cercei finuti, fara a exagera la dimensiunea lor, va arata extrem de bine. Chiar si la birou pot fi purtate alaturi de tinuta office creandu-ne o imagine chic.


Cercei fluturasi din argint cu perle de cultura si cubic zirconia

Trebuie sa fii insa foarte atenta la rochia pe care o porti, daca aceasta este alba, poarta perle de culoare alba, iar daca este crem, asorteaza-le cu perle in acelasi ton. Poti purta perle si la o tinuta de zi, cu doua conditii: siragul de perle sa nu fie foarte lung, de tip lariat, iar tinuta sa fie suficient de eleganta pentru ca acest accesoriu sa completeze tinuta in mod fericit. Altfel, poti purta cercei mici, din perle, la orice ora din zi, acestia fiind un accesoriu discret. In alte conditii - perle mult prea elegante, cercei foarte mari, tinuta casual - perlele sunt nepotrivite. Gasim o multitudine de combinatii de perle si alte decoruri de flori sau fundite in functie de preferinte.


Bratara cu bile din argint cu marcasite si perlute

O poseta cu perle o putem asorta cu un colier de perle. Un look fabulos este dat si de combinatia de mai multe coliere de perle in diferite nuante. Un alt aspect important este sa tinem cont si de nuanta tenului. Tonurile rozalii se potrivesc cel mai bine cu nuante deschise ale pielii, in timp ce perlele in nuante argintii scot in evidenta tonurile inchise ale pielii. Pentru o persoana cu un bust mai generos, este recomandat sa poarte perle in siraguri lungi pentru a crea impresia de alungire.


Colier format din 12 siraguri de perle de cultura albe si negre

Asa ca draga cititorule bijuteriile cu perle sunt potrivite pentru orice tinuta si pentru orice ocazie. Orice femeie stie ca un colier de perle se asorteaza perfect la o rochie de seara, dar si la o pereche de blugi. Un mic pont - pentru a verifica daca toate perlele sunt rotunde rostogoleste siragul pe o masa, vei observa ca perlele rotunde se vor rostogoli foarte usor.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord