AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

De ce iti plac bijuteriile?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii argint - imaginatia bijutierilor este inepuizabila. De exemplu mie personal imi plac bijuterii din argint cu pietre veritabile si cu orice pret achizitionez cel putin o bijuterie intr-o luna. Bijuteriile frumoase imi aduc o profunda stare de bucurie si imi dau pofta de viata. Imi plac bijuteriile pentru ca acestea semnifica ceva, pentru ca outfitul nu ar avea insemnatate daca nu ar fi accesorizat. Atunci cand sunt primite cu o ocazie speciala, de la o persoana speciala sau cu un motiv anume sunt si mai apreciate. Sigur ca putem face sugestii. De exemplu as pune in dilema un set de cercei, colier si inel cu niste cirese, primit cadou de la o persoana anume cu ocazia implinirii unui an de prietenie. Dar daca s-ar intampla sa primesc un astfel de cadou, as incerca sa inteleg gestul. Personal daca as purta cirese le-as "purta" doar in compot, clatite sau intr-un bol!

Oricare dintre noi se opreste chiar si un minut in fata unei vitrine pline de bijuterii, pentru a suspina ostentativ in fata “preferatelor" bratari din argint.

bratari argint dama

Bratara cu piatra lunii, tanzanit argint

Cand iti pui bijuteria preferata, esti fericita, tii spatele drept si capul sus, emani bucurie si ai sclipire in privire. Daca ai noroc sa fie cineva in preajma ta, sigur acea persoana va fi atenta si preocupata, sesizand sclipirile din privirea ta. Si aici poate fi vorba si de o prietena, mama, fratele, colega. Atentia la detalii “daruieste” cele mai frumoase cadouri.

Ce parere ai daca in momentul in care primesti o bratara simpla, specifica, ca mai apoi, sa aduni pe ea cele mai frumoase amintiri sub forma unor margele talismane miniaturi sau pantantive pentru bratari cu modele din tot ceea ce iubesti, sau doresti? La final vei observa un mic fragmentel din viata ta.


Un pandantiv talisman crab fericit din argint

Intotdeauna mi-au placut bijuteriile, in mod special bratarile din argint si inelele. Sigur fiecare dintre noi are o colectie impresionanta de inele si nu numai.

inel dama argint

Inel cu zale din argint decorat cu turcoaze

Printre numeroasele bijuterii achizitionate si primite sigur se gaseste si ceva sentimental mostenit de la bunicii tai. Acest lucru face ca accesoriul respectiv sa fie si mai deosebit si plin de emotie.

bijuterii aur

Cercei din argint placat cu aur roz cu safir albastru

Motivul pentru care imi plac asa mult bijuteriile este ca ele ofera un plus de feminitate, de stralucire si mai ales eleganta. Pana la urma orice femeie isi doreste sa fie frumoasa oricand si oriunde si colectioneaza bijuterii argint . Tie de ce iti plac bijuterii argint sau bijuterii din aur?

bijuterii aur

Medalion caseta care se deschide cu inimi din argint placat cu aur


Poti cumpara online bijuterii frumoase aici >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord