AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Despre piatra pretioasa verde

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Daca va place culoarea verde si sunteti si as in accesorizarea semipretioaselor, atunci clar aveti un bun simt al esteticii. In zilele noastre o multime de oameni isi doresc un smarald verde albastrui. Apreciaza durabilitatea si frumusetea foarte mult si din acest motiv iubesc pietrele pretioae. Ce sunt pietrele pretioase? Sunt minerale foarte apreciate din cauza frumusetii, duritatii, raritaii si a taieturii lor. Pietrele pretioase verzi sunt de asemenea chiar foarte populare si in cazul in care va place aceasta culoare ar trebui sa achizitionati un smarald.

In cazul in care sunteti nascuti in luna Mai smaraldul este piatra acestei luni. Berilul este mineralul din care deriva smaraldul. Proprietatile si compozitia smaraldului sunt exact la fel ca si la celalalte tipuri de beril. Unele persoane prefera sa achizitioneze smaralde perfecte, fara defecte din cauza marimii si frumusetii lor. Cu toate acestea, astfel de exemplare sunt extrem de rare iar pretul lor este mare. Anticii din Egipt iubeau smaraldele, de fapt, smaraldele erau extrase mai ales de acolo. Cu toate acestea un mare zacamant a fost descoperit in Siberia.

In prezent majoritatea smaraldelor sunt gasite si scoase in mine din Columbia.

Iata cateva exemple de bijuterii cu smarald pe care sa le porti la ocazii speciale unde iti pun in valoare feminitatea si starea de spirit!


Colier din argint placat cu aur cu smarald verde

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Despre piatra pretioasa verde
Bela2013-09-30 19:28:23

Imi plac destul de mult bijuteriile, insa pentru o frumoasa domnisoara blonda ceql mai bine ar merge, o piatra pretioasa de culoarea albastra,safir, imi puteti face o recomandare in acest sens?

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord