AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Doua bratari pe care trebuie sa le ai in aceasta vara

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Anul acesta, soarele s-a lasat asteptat mai mult decat de obicei, insa nu ne-a dezamagit si, in final, ne-a invaluit cu caldura razelor lui. Mult asteptatele rochii, din materiale vaporoase si usoare, s-au grabit sa ia locul hainelor groase care deveneau din ce in ce mai apasatoare. Este momentul in care incepem sa ne completam tinuta de vara sau sa dam un aer proaspat hainelor mai vechi, achizitionand bijuterii cat mai speciale. Stim deja ca orice rochie de care s-ar putea sa ne fi plictisit, capata un aer nou si interesant daca ii aducem in completare o bijuterie noua. Pentru a da un refresh si aduce o briza de vara in cutia de bijuterii, va propunem astazi doua bratari absolut superbe, in acord total cu sezonul estival, la care am asortat si alte bijuterii. In alegerea acestor bratari deosebite, am tinut cont in primul rand de materialele din care sunt construite si ne-am orientat spre bratari usoare, nu foarte incarcate, dar care sa reflecte frumos lumina si sa aduca o pata de culoare in tinuta noastra. Asadar, ce putea fi mai potrivit decat bijuterii cu turcoaz sau coral. Alege sa porti la o rochita vaporoasa de vara o bratara cu turcoaz.

bratara cu turcoaz

Bratara elastica cu turcoaz reconstruit si bila cu cristale

Daca in acest sezoon calduros de vara alegi sa mergi la evenimente poarta bijuterii de culoare rosie de exemplu o bratara cu coral rosu.

bratara cu coral

Bratara cu coral rosu si cristale

Stiu ca sunteti curioase si ca mai mult decat sa cititi descrierile si argumentarile mele, va doriti sa vedeti ce bratari am ales. Asa ca va las in compania lor. Ele pot fi achizitionate de pe site-ul nostru: www.silverzone.ro. Astept parerile voastre in comentarii!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord