AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Paste ce marturisesc dragostea

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri de Paste ce marturisesc dragostea, gasesti in multe modele de bijuterii frumos lucrate cu pietre fine montate de un bijutier iscusit.

Bijuterii handmade cadouri de paste

Sunt si persoane care prefera sa primeasca cadou bijuterii din aur, bijuterii din argint simplu sau modele de bijuterii handmade decorate cu snur si pietre colorate.

bijuterii handamde

Colier din sfoara cerata cu turcoaz reconstruit

Credem ca a darui bijuterii este minunat! Dar a face un cadou care transmite un mesaj de dragoste este si mai frumos. Pastele este una dintre ocaziile potrivite pentru a le arata celor din jurul nostru dragostea si aprecierea ce le-o purtam. Si putem face acest lucru alegand cadouri de Paste bijuterii deosebite.

Bratara cadou de paste

O bratara din argint cu pietre colorate o poti oferi cadou unei persoane dragi. Pietrele colorate ii vor da o stare pozitiva si energie multa.

bijuterii din argint

Bratara cu pietre colorate si argint

Inel cadou de Paste

Daca doresti sa faci un cadou unei doamne sau domnisoare speciale din viata ta, careia vrei sa ii spui simplu "Te iubesc", iti propunem bijuterii care te vor ajuta sa transmiti acest mesaj cu succes. Alege bijuterii cu model inima, bijuterii inimioara. Un inel din argint placat cu aur cu inima rosie este un cadou minunat de care persoana iubita se va bucura foarte mult.

bijuterii din argint

Set format din 2 inele din argint placat cu aur cu inima rosie

Sarbatorile pascale sunt foarte importante si toata lumea se preagateste din timp pentru aceasta sarbatoare sfanta. Tot atunci vine si iepurasul cu cadouri. De aceea este bine sa te pregatesti din timp pentru a face fericite persoanele din jurul tau. Fie ca este vorba de mama, fiica sau aleasa inimii tale, aceste cadouri de Paste o vor face fericita. Iata un pandantiv foarte feminin, simplu dar extrem de elegant, din argint placat cu aur in forma de inimioara impodobita cu pietre semipretioase spinel roz, spinel albastru, cuart.

bijuterii argint

Pandantiv inima din argint placat cu aur

Bijuterii cadouri de Paste cu simboluri de dragoste

Un alt cadou deosebit, iti propunem un colier lung cu perle albe de cultura cu simbolul infinitului.

bijuterii cadouri de Paste

Colier cu simbol infinit din argint si perle de cultura

Vei gasi multe alte cadouri de Paste in magazinul nostru online de bijuterii. Va asteptam sa vizualizati colectia noastra mare de bijuterii din argint cu drag!

Cadouri de Paste ce spun 'Te iubesc'

bijuterii argint

Pandantiv inimioare din argint cu pietricele albe

Un colier cu perle de cultura este ideal de oferit cadou. Perlele nu se demodeaza nicioadata. Bijuteriile cu perle sunt rafinate, unicate. La acest colier deosebit cu perle poti asorta o pereche de cercei cu perla, sau o bratara cu perle.

bijuterii cu perle

Colier cu perle albe de cultura

Gesturile mici de iubire sunt apreciate de persoana iubita. Cadouruile nu trebuie sa fie facute doar la anumite ocazii. Daca te-ai trezit cu gandul ca vrei sa iti surprinzi persoana iubita ofera-i pur si simplu un cadou. Un pandantiv model familie o va face fericita si il va purta cu mare drag. Fiind din argint simplu fara pietre il poate purta la orice tip de tinuta.

bijuterii din argint

Pandantiv Familie: gravat parinti si copil din argint

Cercei cadou de Paste

Cele mai purtate bijuterii sunt cerceii. Pentru cadouri de Paste alege pietre rosii. Alege sa oferi unei doamne din familia ta cadou de Paste o pereche de cercei lungi cu pietre rosii din argint.

bijuterii din argint

Cercei lungi pietre rosii argint

Femeile iubesc bijuteriile si mai ales adora sa primeasca in dar bijuterii de la persoanele dragi. Alege cu inima cadourile cele mai frumoase. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord