AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint de 1 iunie pentru fetite

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadouri bijuterii din argint

pentru copii: flori, inimioare sau animalute de 1 iunie pentru fetite

Pentru Ziua Copilului, avem o colectie speciala de bijuterii din argint pentru copii, bijuterii colorate si stralucitoare in forma de inimioare, flori, insecte, animalute si personaje din desene animate. Aalege ceea ce stii ca este pe gustul celui mic!

Ai o fetita pasionata de muzica? Se va bucura sa primeasca in dar de Ziua Copilului niste cercei in forma de cheia sol. Cerceii sunt realizati din argint placat cu aur de 18 k si decorati cu pietre cubic zirconia transparent.

bijuterii argint

Cercei cheia sol din argint placat cu aur si cubic zirconia

Un pandantiv cu portativ, cheia sol si note muzicale din argint este o alta alegere ideala pentru un copil care pasiunea lui este muzica. Pandantivul are la baza argint 925 si gravat note muzicale, colorat cu email negru. Fetitele isi doresc bijuterii din argint.

bijuterii argint copii

Pandantiv din argint gravat note muzicale

Ii plac mai degraba animalutele? Ai o multime de optiuni: inele cu soricei si buburuze, cercei cu gargarite, bratari cu fluturasi, pandantive cu pisicute, broscute testoase si albinute. Silverzone.ro iti pune la dispozitie zeci de modele pentru copii, cadouri ideale pentru 1 Iunie. Avantajul la aceasta pereche de cercei este faptul ca se pot da jos gargaritele, daca fetita vrea sa poarte doar verigile sau sa lase doar o gargarita atarnata si una nu.


Cercei pentru copii din argint cu gargarite

Inimioarele si florile sunt pe gustul tuturor fetitelor cochete, carora le place sa fie inconjurate de lucruri frumoase si stralucitoare. Poti sa-i oferi bijuteria pe culoarea preferata, care sa i se potriveasca. Astfel, aduci zambetul pe chipul micutei tale! Cadou de 1 Iunie pentru fetite, bijuterii colorate pentru fetite.


Cercei din argint model inimioare cu email

Poti sa-i oferi si bijuterii cu ingerasi sau cu personaje din desene animate. Pandantivul din argint ingeras o va proteja, acesta reprezentand puritatea si divinitatea. Pandantivul zana Tinkerbell ii va reaminti cat de speciala si minunata este. Vezi mai multe bijuterii colectii pentru copii din argint.

bijuterii argint copii

Pandantiv zana Tinkerbell din argint decorat cu pietre de cubic zirconia.

Daca ai fetita si baietel de 1 Iunie poti alege un cadou deosebit de frumos pentru piticii tai. Alege o bratara din snur rosu cu floricica din argint pictat cu email rosu.

bijuterii pentru copii

Bratara din snur rosu cu floricica din argint pictat cu email

O alta varianta de cadou bijuterii pentru copil este o bratara din inox placata cu aur.

bijuterii placate pentru copii

Bratara pentru copii din inox placat cu aur de 18K

Anul acesta, de 1 Iunie, daruieste-i fetitei tale o bijuterie draguta si colorata, care sa-i aminteasca mereu cat de mult o iubesti! De 1 iunie sarbatorim copilaria cu cei mici si cu cei mari!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord