AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Forma mainii, personalitatea si inelele potrivite

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

In functie de personalitate si forma mainii alege inelele potrivite pentru tine si persoanele dragi. Purtarea inelelor in zilele noastre este o optiune de moda sau de legamant, asa cum sunt inelele de logodna sau verighetele, insa ele de-a lungul timpului au simbolizat si anumite inclinatii religioase sau o emblema a statutului social. Daca ai degetele puternice, esti o persoana libera si iti place sa calatoresti alege sa porti un inel cu simbol fluturas din argint simplu. Cand ai de carat bagaje si de inchis genti si valize, un inel fara pietre este mai practic. Despre fluture se spune ca este suflet liber care calatoreste in jurul lumii.

Inel din argint

Inel fara pietre model fluturasi din argint

Dincolo de moda sau de trend inelele ar trebui asortate si in functie de forma degetelor, deoarece fiecare particularitate a mainii denota tipul de personalitate al fiecaruia dintre noi. Un inel din alama model rasucit cu pietre semipretioase iti va infrumuseta atat mana cat si manichiura frumoasa. Pietrele sunt aranjate in forma literei V si fiecare in parte are un anumit simbol: topaz transparent - sinceritate; cuart roz - fericire; ametist - protectie. 

Inel placat cu aur

Inel placat cu aur cu pietre semipretioase: topaz transparent, cuart roz, ametist

Persoanele ce au degetele scurte si groase reprezinta tipul persoanelor realiste, cu simt practic si caracter puternic, iar modelele de inele ce se potrivesc si accesorizeaza mana in mod placut si aparte sunt acelea de marime medie, chiar si masive decorate cu pietre, cu model rotund sau usor alungit care sa confere senzatia de suplete si alungire.

Inel cu piatra ovala turcoaz verde si argint

Inel cu piatra ovala turcoaz verde

Inel model oval cu sidef si marcasite

Inel model oval cu sidef si marcasite

Inel din argint cu agat negru

Inel oval din argint cu agat negru

Degetele lungi si subtiri incadeaza persoanele posesoare in tipologia oamenilor calzi, receptivi si sensibili, iar modelele de inele ce imbraca si evidentiaza mana sunt cele late, cu diverse modele sau pietre, evitand insa modele masive si grele.

Inel din argint model grecesc decupat

Inel din argint model grecesc decupat

Set de logodna compus din 2 inele din argint 925 cu aspect de aur alb cu imitatii de diamant

Set 2 inele din argint 925

Inel din argint cu scoica shiva si abalone verde sau coral rosu

Inel din argint cu scoica shiva

Indiferent de particularitatile mainii tale trebuie sa stii ca un inel potrivit va fi pentru frumusetea ta accesoriul perfect! Exista multe modele de inele frumos lucrate din argint simplu, din argint placat cu aur, din alama, cu pietre semipretioase sau cu diferite simboluri lucrate de un mester priceput.

Forma mainii cu degete scurte si palme patrate

Persoanele cu acest tip de mana sunt stabile si afective. Alege modele de inele din argint masiv. Un inel lat din argint si cubic zirconia galben il poti purta la tinuta ta preferata.

Inel din argint

Inel ajustabil din argint cu marcasite si cubic zirconia galben cu model floare

Daca ai degete lungi si cu palme dreptunghiulare, te adaptezi destul de usor la situatii noi. Poti alege sa porti inele cu modele interesante late. Alege un inel cu topaz si turcoaz albastru placat cu aur. La o rochita vaporoasa de vara alege sa porti un inel din alama cu pietre albastre. Culoarea albastra a pietrelor te vaduce cu gandul la mare si iti va da o stare de pace.

Inel placat cu aur

Inel cu topaz si turcoaz albastru placat cu aur

Inele subtiri pentru mana mica

Daca ai o mana foarte mica, fina, alege inele aurii inguste. Inele placate cu aur au o frumusete aparte. Sunt mai accesibile ca pret decat cele din aur si arata foarte frumos. Alege un inel fin din argint placat cu aur cu  model frunzulite. Despre frunze se spune ca sunt simbolul liberatatii.

Inel din argint placat cu aur

Inel cu frunze si pietricele din argint placat cu aur

Modele frumoase de inele pentru aparitii inedite in functie de forma mainii. Alege din modelele puse la dispozitie de magazinul online Silverzone.ro. In functie de forma mainilor, personalitatea ta si stilul vestimentar alege sa porti inele simple din argint, argint placat cu aur sau inele frumos lucrate de un bijutier iscusit.

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord