AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

In februarie purtam bijuterii cu ametist

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Piatra de ametist, reprezentanta cea mai frapanta a familiei cuartului, cu a ei culoare pretioasa, regala, simbolizeaza gratia, libertatea si armonia, emana energii pozitive necesare pentru a atinge echilibrul zi de zi si este ingredientul principal pentru crearea unor bijuterii de o frumusete uluitoare. O gura de aer proaspat intr-o zi de iarna tarzie, piatra de ametist da farmec, seduce prin culoare si frumusete, stralucire, vitalitate si emana energii pozitive vibrante.


Cercei din argint cu piatra semipretioasa ametist mov

Culoarea unica si seducatoare a facut ca bijuteriile cu ametist sa fie ravnite chiar si de printi. Ametistul se bucura de o importanta istorica, fiind un insemn al puterii. Pietre fine de ametist sunt intalnite in Bijuteriile Coroanei Britanice si au fost, deasemenea, preferatele Ecaterinei cea Mare, imparateasa a Rusiei dar si a roialitatii egiptene.


Bratara din argint cu pietre semipretioase ametist

Multe culturi considera ca aceasta piatra poseda proprietati supranaturale benefice, cum ar fi prevenirea intoxicarii cu alcool, de aici si denumirea de “ piatra lui Bacchus”, sau cresterea echilibrului spiritual. Bijuteriile cu ametist au preturi accesibile. Aceasta piatra a carei culoare variaza de la violet inchis la lila are o duritate de 7 pe scara Mohs si este foarte sensibila la caldura si la expunerea indelungata la soare. Isi poate pierde culoarea atunci cand este expusa la raze UV puternice pentru perioade lungi de timp.


Inel cu ametist placat cu aur

Un inel cu piatra ametist atrage intotdeauna atentia iar o pereche de cercei din argint poate fi purtata atat ziua cat si seara. Se spune ca pandantivele din argint cu ametist aduc succes, liniste si pace celui care le poarta. Cu pietre durabile dar la un pret accesibil, un colier cu ametist este excelent la o tinuta moderna, de zi. Intotdeauna la moda, o pereche de cercei cu ametist reprezinta un cadou potrivit pentru orice ocazie. In luna Februarie, poarta bijuterii cu ametist sau ofera-le cadou persoanelor dragi!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord