AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inel din argint pentru degetul mare

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Vara acesta poarta inele: de la cele viu colorate pana la cele cu forme si modele cat mai diferite si mai speciale, inele din argint sau placate cu aur, cu pietre stralucitoare sau argint simplu! Si cum vara este sezonul care iti permite sa dai frau imaginatiei, poti alege sa porti orice model de inel care iti trece prin minte! Un model inedit propus de SilverZone.ro este inelul lat pentru degetul mare - potrivit persoanelor cu degetele lungi, acest inel din argint poate fi purtat la o tinuta casual, la o iesire cu prietenii, asortat la jeansi sau topuri colorate. Aceste inele se gasesc intr-o varietate de marimi, stiluri si modele, confectionate din materiale variate, plecand de la pietre semipretioase pana la argint , aur alb sau aur galben. Inelul din argint pentru degetul mare este foarte popular in randul adolescentilor, devenind moda ultimului deceniu.

bijuterii argint

nel din argint cu marcasite si strasuri

In ziua de azi, aceste inele sunt asociate cu independenta si personalitatea puternica. Deasemenea, se crede ca acest inel simbolizeaza puterea si libertatea individuala. Fie ca esti adepta stilului clasic sau modern, lasa-te inspirata de colectia de inele din argint de pe SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord