AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inel solitar

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Inel solitar este modelul de inel cu o singura piatra. Confectionat din platina, aur sau argint 925 are un aspect nobil prin simplitatea lui.

Inelul solitar este simbolul legaturii dintre doi indragostiti, este simbolul care uneste doua suflete pereche pe drumul dintre prietenie si logodna. Pentru orice femeie, inelul de logodna, este, poate cea mai de pret bijuterie primita din partea celui iubit.

inel solitar piatra rotunda

Inel din argint cu piatra de cubic zirconia

Ca alternativa la bijuteriile din aur sunt foarte cautate modelele deosebite de bijuterii din argint 925. Inelul din argint este foarte frumos si are un pret acceptabil. Daca iti doresti un inel cu aspect de aur alb, alege inel din argint 925 placat cu rodiu.

Cauti un inel solitar din argint pentru o ocazie speciala? Inelul din argint 925 poate fi din argint simplu, argint cu aspect patinat, argint placat cu aur galben sau roz, argint placat cu rodiu cu aspect de aur alb.

Vrei sa cumperi un inel solitar din aur galben sau aur alb pentru cererea in casatorie? Un inel solitar din argint, indeplineste cu brio conditiile pentru a fi perfect unei astfel de ocazii: este elegant si fin, iar cand criza economica ne bate la usa si bugetul nu ne permite sa cumparam o bijuterie cu briliant, ajungem la concluzia ca este inelul perfect.

Inel solitar placat cu aur cu piatra de cubic zirconia poti oferi si ca simbol al prieteniei pentru fata pe care o admiri.

inel solitar placat aur

Inel placat cu aur cu piatra de cubic zirconia

Inelul de logodna este purtat zilnic, modelul apreciat este cel foarte simplu. Daca esti in cautarea unui inel solitar din argint, SilverZone iti propune un model de inel solitar, ce poate fi purtat permanent, perfect pentru o ocazie deosebita.

inel solitar logodna

Inel solitar din argint cu piatra de cubic zirconia roz

Vezi aici inele de logodna din argint. Comanda online inel solitar cu livrare rapida prin curier.

Un inel solitar, un inel din argint cu o singura piatra este o alegere buna cand doresti sa oferi cadou o bijuterie cu totul deosebita persoanei iubite. Alege cu inima bijuterii din argint.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord