AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inele cu broscuta testoasa, simbol al longevitatii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Am intalnit o doamna calma si am admirat-o pentru puterea de a rezolva cu fermitate o situatie dificila. Am admirat abilitatea de a trece cu rabdare peste un impas imprevizibil. Ce alegeri fac in viata asemenea persoane pentru a gasi sursa de inspiratie pentru a realiza lucruri importante, intr-un mod aparte, cu o precizie de admirat? Doamna purta un inel cu model broasca testoasa, pe care il etala cu dragoste si radia de fericire. Mi-a povestiti ca superba bijuterie in forma de testoasa i-a fost daruita de bunica ei si ca ii poarta noroc de multi ani. Bunica a invatat-o sa fie perseverenta, stabila in relatia cu prietenii, cu programul de invatat, creativa in caz de impas si dificultati, hotarata cand isi doreste ceva, pentru ca era convinsa ca talismanul in forma de testoasa asigura longevitate si puterea de a realiza lucruri frumoase alaturi de cei dragi.

inel broasca testoasa

Inel model broasca testoasa din argint decorat cu piatra naturala semipretioasa ametist violet

Pasiunea pentru o bijuterie cu broasca testoasa este caracteritica persoanei cu importante calitati de caracter: de la perseverenta, hotarare, stabilitate, rezistenta, pana la creativitate, intuitie, adaptabilitate, tenacitate, darzenie.

Se spune ca simbolul broasca testoasa iti intensifica capacitatea de a te descurca cu calm in cele mai neasteptate situatii.

inel broasca testoasa

Inel model broasca testoasa din argint decorat cu sidef alb din scoica

Feng Shui este arta care face legatura intre spiritualitate si materialism, analizand fluxurile de energie din jurul nostru si corectandu-le in acelasi timp, cu scopul de a atrage prosperitate, longevitate, implinire. In Feng Shui, exista patru simboluri sacre: broasca testoasa, tigrul, dragonul si pasarea Phoenix. Broasca testoasa, caci despre ea vrem sa vorbim astazi, este simbolul longevitatii si al rezistentei. Exista numeroase tehnici de plasare a acestui simbol in casa, insa se spune ca daca il porti asupra ta, devine o amuleta foarte puternica, aducatoare de sanatate, vigoare si longevitate. Un animal extrem de lent si aparent fragil, broasca testoasa este un simbol al determinarii si al reusitei de a parcurge drumul anevoios, in ciuda lentorii sale. Asadar, daca iti doresti o amuleta cu o broscuta testoasa, poti purta un inel cu broscuta testoasa. Alege bijuterii din argint.

Testoasa semnifica protectie, nemurire, fertilitate, pamant, lume, univers.

Broasca testoasa este asociata cu apa, iarna, zeita romana Venus si cea greaca Afrodita, nordul, aspectul selenar si cel feminin al oamenilor.

inel broasca testoasa

Inel model broasca testoasa din argint

Minunatele bijuterii din argint cu model testoasa sunt lucrate cu drag de catre bijutierii creativi pentru iubitoarele de simboliri sacre.

Poti darui bijuterii din argint cu testoasa cuiva drag din familie, cuiva care are nevoie de multa energie pozitiva si determinare pentru a parcurge drumul vindecarii. Cand oferi cadou o bijuterie din argint cu model broasca testoasa urezi noroc, longevitate si nemurire.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord