AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inele de logodna stralucitoare

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cauti inele de logodna stralucitoare pentru aparitii inedite? Daca urmeaza sa iti ceri iubita in casatorie si nu esti decis ce model de inel de logodna sa ii oferi, in articolul prezentat vei gasi cateva modele de inele din argint, frumos lucrate de un bijutier iscusit.

Inelul este la fel de important ca modul in care urmeaza sa o ceri de sotie.

bijuterii cu argint

Inele de logodna

Fiecare femeie viseaza sa primeasca un inel de logodna minunat in momentul in care cel iubit ii propune sa isi uneasca destinele.

In ziua de azi, la moda este inelul de logodna cat mai stralucitor, mai mare sau mai extravagant. Este apreciat un inel de logodna ce a castigat foarte multe admiratoare datorita celebritatilor care aleg sa il poarte. 

Inel de logodna cu piatra mare

Un inel de logodna cu imitatii de diamante din inox placat cu aur este o alegere excelenta.

bijuterii placate cu aur

Inel de logodna cu imitatie de diamant din inox placat cu aur

Exista o mare varietate de modele de inele de logodna din argint, din care poti alege, de la inele de logodna cu design traditional pana la inelele de logodna recent aparute.

Inel cu aur si piatra rotunda

Bijuteriile din inox placat cu aur sunt apreciate de femei. Alege sa oferi cadou un inel solitar cu piatra rotunda alba.

bijuterii placate cu aur

Inel solitar cu piatra rotunda alba din inox placat cu aur

Argint 925 sau aur?

Bijuteriile din argint sunt mai putin costisitoare decat cele de aur. Persoana iubita v-a aprecia gestul si v-a purta cu mult drag bijuteria oferita de tine. Inelele de logodna puse la dispozitie de SilverZone.ro sunt de o calitate superioara ce imbina stilul vintage cu amprenta moderna, fapt care prezinta inelul in cea mai buna lumina posibila. 

Inel cu pietricele

Poti oferi un inel de logodna cu pietre mici. O scurta privire la acest tip de inel de logodna te va convinge ca este varianta ideala pe termen lung.

bijuterii din argint

Inel de logodna din argint

Inel cu zirconiu

Daca te pregatesti sa ii pui iubitei intrebarea cea mare, trebuie sa te asiguri ca va fi un eveniment cu adevarat memorabil pentru aceasta, oferindu-i un inel de logodna cu pietre frumoase.

Bijuteriile cu pietre semipretioase sunt pline de semnificatie. Un inel de logodna din argint cu piatra rosie o va feri de energiile negative si de deochi.

bijuterii din argint

Inel din argint in forma de floare cu piatra rosie

Bijuteriile din argint sau bijuteriile placate cu aur pot fi oferite cu orice ocazie. Poti oferi o bijuterie cadou fara sa astepti vreo ocazie speciala. Persoanele care primesc cadouri in zile obisnuite se vor simti si mai mult apreciate si iubite. Femeile iubesc sa poarte inele cu pietre semipretioase sau lucrate frumos cu diferite simboluri. Inele de logodna sunt foarte populare, unul din motive fiind, ca tuturor fetelor le plac pietrele, acest tip de inel este unul dintre cele mai deosebite modele.

bijuterii cu argint

Inel din argint cu topaz mistic

Set de logodna format din 2 inele

Un set format din doua inele din argint placat cu aur cu piatra in forma de inima este promisunea iubirii eterne. Partenera ta de viata se v-a bucura foarte mult.

bijuterii cu argint

Set format din 2 inele din argint placat cu aur cu inima rosie

Designul inelelor de logodna este atemporal, stilul complicat, ca de dantela, fiind unic, se deosebeste de celelalte modele de inele de logodna. 

Inelele de logodna stralucitoare, aduc un zambet larg pe chipul persoanelor iubite. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord