AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inele din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Inele din argint se gasesc intr-o gama variata de modele, cu pietre, simple sau placate cu aur. Orice domnisoara sau doamna poarta inele din argint, fiecare cu stilul iei. Se regasesc inele subtiri din argint, inele late din argint, inele cu pietre colorate, inele cu marcasite sau perle de cultura. Tu ce tip de inele porti inele mai finute sau inele masive? Regasesti modele frumoase pe SilverZone.ro. De retinut ca bijuteriile pe care le porti te reprezinta, asadar ai grija de stilul tau, ai grija cum asortezi bijuteriile in funtie de tinuta ta de zi cu zi.

inele din argint

Inel lat din argint cu opal albastru triunghi

Din copilarie, orice fetita viseza la inele in jurul degetelor, cu pietre pretioase sau nu, simple sau cu piatra alba. Cumpara un inel ajustabil pentru fetita, ca sa fii sigura ca i se va potrivi.

inel din argint copii

Inel mic cu floare din argint cu pietricica rosie

Acum, orice femeie poarta inele dintre cele mai variate, mai colorate, mai scumpe sau mai putin scumpe. Totul tine de tine, trebuie doar sa stii ce vrei si ce ti se potriveste.

inel din argint

Inel din argint cu topaz albastru

SilverZone.ro s-a adaptat oricarui tip de client si iti pune la dispozitie o gama variata de inele din argint pentru copii, inele din argint pentru ocazii speciale, pentru femei elegante, inele din argint pentru orice tip de femeie moderna. Asadar, noi te ajutam sa iti pui in valoare frumusetea degetelor!

inel din argint

Inel lat din argint cu pietre

Cauti o alternativa mai putin costisitoare decat inelele din aur sau platina? Avem multe inele din argint cu pietre transparente cu aspect de diamant si aspect de aur alb, inele de logodna.

inel din argint logodna

Inel de logodna din argint cu pietre

Cumpara online inele reglabile, se potrivesc pentru orice marime, se pot ajusta pe orice deget si le poti oferi cadou.

inel reglabil din argint

Inel din argint cu aspect de aur alb cu perla de cultura si imitatii de diamant

Bijuterii din argint foarte apreciate sunt inele cu marcasite.

inele marcasite argint

Inel paun din argint cu agat verde si marcasite

In sezonul cald se poarta mult verighete cu model, inele pentru degetul mare, inele pentru inelar, inele mici pentru copii, inele de picior.

Inelele din argint cu pietre semipretioase sunt de asemenea destul de populare pe SilverZone.ro, asa ca vezi inele cu smarald, inele cu agat verde, inele cu rubine, inele su safire. Alege inele marimi mici sau inele marimi mari. Avem si inele din argint pentru barbati. Regasesti inelele fara pietre, decorate cu email sau unele sunt decupate cu model celtic sau gravate. Silverzone.ro are o colectie de inele de argint simple fara pietre, inele cu simbol geometric.

Nu ramane decat sa intri la sectiunea INELE DIN ARGINT , si sa alegi tot ce ti se potriveste!

bijuterii argint

Inel ajustabil din argint cu marcasite

Inele deosebite din argint sunt si cele fara pietre, pot fi purtate atat de femei cat si de barbati. Regaseti inele masive din argint pentru barbati cu simboluri deosebite ca de exemplu simbolul Viking VALKNUT sau simbol Viking Vegvisir ai posibilitatea sa asortezi si pandantiv masiv din argint fara pietre.

inel din argint masiv

Inel din argint cu simbol Viking VALKNUT

Inele moderne din argint. Daca vrei sa ai un look rafinat zi de zi atunci ai grija sa asortezi bijuteriile corecte la tinuta. La o tinuta office poti asorta un inel din argint cu trei bilute fara pietre, inelul v-a fi atractia zilei. Fi eleganta, discreta cu bijuterii frumoase si rafinate.

inel din argint dama

Inel cu bile din argint

Mai mult iti oferim posibilitatea sa cauti inele in functie de marimea dorita! Click aici pentru a cauta inele disponibile in functie de marime.

Inelele din argint sunt la mare cautare in speciali de catre barbatii care doresc sa ofere un cadou persoanei iubite din viata lui.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord