AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inele din argint cu piatra alba

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Inele din agint cu piatra alba, alege sa oferi cadou sau sa adaugi in caseta ta de bijuterii. Culoare alba semnifica puritatea si sinceritatea. Fii mereu stralucitoare, si poarta inele din argint cu piatra alba si bijuterii care sa iti evidentieze frumusetea! Inelele cu piatra alba pot fi decorate cu pietre de cubic zirconia, cristale, sidef alb, scoica alba, calcedonie, cuart, opal alb sau piatra lunii alba.

bijuterii din argint

Inel ajustabil din argint cu sidef alb

Inele din argint cu piatra alba deosebite

Impresioneaza prin tinute inspirate, concepute chiar de tine, asortand inele din argint cu piatra alba de opal sau cuart! Indiferent de stilul pe care il abordezi, alege sa iti valorifici piesele vestimentare, accesorizandu-le cu bijuterii din argint, ce cu siguranta vor schimba intregul tau look, adaugand o nota personala si inedita. Alege sa porti un set compus din inel si cercei cu opal alb la o rochie de seara.

bijuterii din argint

Inel ajustabil din argint cu sidef alb

Pentru ca fiecare femeie isi doreste sa fie speciala, si pentru ca fiecare zi devine o provocare serioasa cand vine vorba de alegerea potrivita a accesoriilor pe care sa le porti, SilverZone vine cu o propunere pe care chiar nu o poti refuza. Cauti un inel din argint cu piatra alba finut sau un model mai lat? Fiind usor de asortat, si potrivindu-se cu orice stil vestimentar, inelul din argint cu piatra alba devine o bijuterie, pe care trebuie neaparat sa o ai si tu, in cutiuta ta cu bijuterii.

bijuterii din argint

Inel floare din argint placat cu rodiu cu opal alb

Poarta tinute cu atitudine, si nu uita ca detaliile pretioase ale unui inel, dau stralucire in orice moment. Chiar daca esti o persoana cu un stil elegant, sau dimpotriva esti adepta unor tendinte mai lejere, acest inel se va incadra perfect in orice situatie. Alege sa oferi cadou un inel din argint cu floare alba.

bijuterii din argint

Inel din argint cu floare alba

Pentru tinute sofisticate apeleaza cu incredere la un inel din argint placat cu aur si decorat cu piatra alba, pentru ca va fi un succes garantat, si mai mult decat atat, va ramane un accesoriu de rezistenta in timp, pentru ca asa cum stii deja, moda nu se schimba, doar se reinventeaza!

Inele din argint cu piatra alba

Intr-un spatiu special, cum este SilverZone.ro magazin online de bijuterii, te poti aseza comod si sa te rasfeti cu diferite modele de inele, alegandu-l pe cel care iti place cel mai mult, si care se potriveste cel mai bine cu tine, si personalitatea ta! Daca nu stii inca marimea exacta la inel pe care o porti, tot aici vei gasi si instructiuni, care te vor ajuta sa stabilesti masura perfecta.

bijuterii din argint

Inel din argint si cubic zirconia

Niciodata shopping-ul nu a fost mai simplu! Cumpara inel cu piatra alba online. Alegi ce iti place si in scurt timp vei primi bijuterii din argint chiar la tine acasa! Lasa bijuteriile sa vorbeasca despre tine, si bucura-te de fiecare clipa in care tu esti cea care fascineaza si cucereste rand pe rand privirile de admiratie ale tuturor!

Inel din argint placat cu aur cu piatra mare dreptunghiulara si imitatii de diamante

Inel din argint placat cu aur cu piatra mare

Inele din argint cu piatra alba: Inel din argint cu piatra patrata

Inel din argint cu piatra patrata

Inele din argint cu piatra alba

Inel solitar din argint cu aspect de aur alb

Vezi mai multe inele cu piatra disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord