AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Inele din argint cu piatra albastra

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Inele din argint cu pietre albastre sunt cele cu safire, topaz albastru sau topaz bleu, opal albastru, turcoaz albastru, calcadonie albastra, lapis lazuli. Iti plac bijuteriile cu pietre albastre? Profita de ultimele zile calduroase de vara, purtand frumusetea culorilor si magia pietrelor semipretioase albastre!

Inel albastru

Alege accesoriile perfecte pentru tinutele tale si transforma fiecare zi intr-un prilej de etalare a stiluilui si a bunului gust! Pentru ca este in tendinte si pentru ca subliniaza printr-o nota aparte frumusetea feminina, alege bijuterii din argint cu pietre albastre.

bijuterii albastre argint

Inel din argint piatra albasta

Ce semnifica culoarea albastra?

Asociata cu elemente naturale cum ar fi aerul sau apa, albastrul este considerata si o culoare profesionala, care inspira calmul, increderea si atasamentul.

Bijuteriile din argint ce au montate pietre albastre arata cu adevarat cuceritor!

SilverZone iti propune sa alegi inele din argint cu pietre albastre.

Inel cu safir albastru

Piatra pretioasa de safir are o nuanta inchisa de albastru. O culoare speciala si foarte apreciata, cum este albastrul este si foarte usor de purtat si de asortat. 

safir albastru inel

Inel din argint piatra albasta

Inel cu calcedonie albastra

Se spune ca piatra bleu de calcedonie aduce suport la marile provocari ale vietii pentru ca aduce pace, abundenta si atrage succesul. Poarta acest inel cu pietre albaste pe degetul mijlociu.

bijuterii albastre argint

Inel din argint calcedonie albastra si spinel

Inel cu zirconiu albastru

Cu un design foarte special si inedit, inelele din argint cu piatra albastra se potrivesc perfect oricarui stil vestimentar. Un inel cu zirconiu albastru il poti purta la o manichiura french.

bijuterii albastre argint

Inel din argint piatra albasta

Inel cu opal albastru

Piatra de opal este numita si piatra schimbarii, datorita irizatiilor sale multicolore. Te vei bucura de acest inel cu piatra albastra.

bijuterii albastre argint

Inel din argint cu aspect de aur alb decorat cu opal albastru si pietre de cubic zirconia

Inel cu turcoaz albastru

Bijuteriile cu turcoaz albastru te duc cu gandul la mare. Asorteaza un inel din argint cu turcoaz albastru si marcasite la bluza sau esarfa ta favorita, pentru o iesire in oras cu prietenele tale! Cu siguranta vei atrage privirile tuturor!

bijuterii albastre argint

Inel din argint cu pietre de culoare turcoaz

Inel cu Lapis Lazuli albastru

Despre piatra de Lapis Lazuli se spune ca este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Daca stilul tau este unul office, alege pentru tinutele tale, un plus de culoare dat de un inel lucrat manual din argint cu piatra Lapis Lazuli albastru.

bijuterii albastre argint

Inel din argint cu piatra albastra

Inel cu topaz bleu

Daca esti o fire mai romantica, poarta un inel cu Topaz Bleu la rochii in diverse culori. Vei obtine un look foarte feminin cu o nota subtila de eleganta!

bijuterii albastre argint

Inel din argint cu flori din pietre semipretioase topaz bleu

Inel cu topaz albastru

Indiferent de stilul tau vestimentar, nu trebuie sa iti lipseasca din colectia ta de bijuterii un inel cu piatra albastra. Il vei putea purta mereu indiferent de sezon sau de schimbarile ce se ivesc in lumea modei.

bijuterii albastre argint

Inel din argint cu topaz albastru si pietre de cubic zirconia

Bijuteriile cu pietre albastre, poti asorta foarte usor la tinutele tale zilnice. Un inel intotdeauna va da un plus de vlaoare hainelor care le porti. Un inel cu piatra albastra va fi accesoriul perfect pentru frumusetea ta! Niciodata frumusetea bijuteriilor din argint nu a fost mai accesibila decat la SilverZone.ro!

bijuterii argint

Inel din argint cu topaz bleu rotund

Inelele din argint cu piatra albastra poti purta la ocazii speciale, dar si in viata de zi cu zi. Un inel cu piatra albastra, este bijuteria pur feminina cu care te remarci in socieatate. 

Vezi mai multe inele cu piatra albastra disponibile acum >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord